مدیر رادیو سلامت گفت: در مدت شیوع بیماری کرونا در ایران، برنامههایی طراحی کرده ایم که مخاطبان میتوانند همه سوالات خود را در این برنامهها از پزشکان و کارشناسان ما بپرسند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو «صدیقه اعتماد سعید» گفت: رادیو سلامت این روزها علاوه بر اینکه تقریبا محور تمام برنامه هایش را کرونایی کرده در فضای مجازی نیز پیشتاز اطلاع رسانی، آموزش و پیشگیری است. فضای مجازی رادیو سلامت با ساخت حدود ۵۰ کلیپ و انتشار آن در فضای مجازی و کانالهای خبری سعی کرده تا با آموزش و اطلاع رسانی به موقع از شیوع بیشتر کرونا جلوگیری کند.
وی ادامه داد:کانالهای خبری رادیو سلامت در پیام رسانها نیز به صورت ۲۴ ساعته آخرین اخبار کرونایی را به اطلاع مردم میرساند. وب سایت رادیو سلامت نیز آخرین اخبار و گفتگوهای انجام شده در برنامههای این شبکه را به صورت مکتوب، صوتی و تصویری منتشر میکند که این روزها بازدیدهای فراوانی دیدا کرده. رادیو سلامت تلاش میکند در این نبرد همراه با پرستاران و پزشکان در خط مقدم باشد و به مردم وطن کمک کند و مردم هم به راحتی به برنامههای ما دسترسی داشته باشند.
مدیر رادیو سلامت اظهارداشت: این شبکه رادیویی در راستای پاسخگویی به سوالات مخاطبان این شبکه درباره بیماری کوید ۱۹ برنامه پاسخگو را با هدف ارائه اطلاعات صحیح درمورد این بیماری روی آنتن برد. در این برنامه که مدت زمان آن ۶۰ دقیقه بود و از ساعت ۱۵ شروع شد دکتر مینوش شعبانی، متخصص بیماریهای عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حضور داشت. از مهمترین نکاتی که مطرح شد این بود که مصرف ماسک تنها برای مبتلایان به بیماری کوید ۱۹ و افرادی که در خانه از این افراد پرستاری میکنند و همچنین کادر درمان ضرورت دارد.
وی افزود: سایر افرادی که علائمی از بیماری را ندارند نیازی به استفاده از ماسک ندارند مگر در شرایطی که در محیطهای عمومی و پرتردد رفت و آمد کنند. در ضمن به جز کادر درمان که در شرایطی نیاز به استفاده از ماسک N۹۵ دارند سایر افرادی که ضرورت دارد از ماسک استفاده کنند باید از ماسک معمولی یا جراحی استفاده کنند. تاکید شد این ماسکها مدت زمان محدودی در حدود ۳ ساعت قابلیت حفاظتی دارند و بعد از این زمان باید در سطل دردار انداخته شوند.
اعتماد سعید تاکید کرد: در ضمن عنوان شد مهمترین راه برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونای جدید رعایت بهداشت فردی مثل شستشوی مکرر دستها با آب و صابون یا ضدعفونی کردن با مواد ضدعفونی کننده با پایه الکل، اجتناب از بوسیدن، درآغوش گرفتن، اجتناب از مصرف دخانیات و خارج نشدن از منزل است.