کد خبر:۸۳۴۷۴۸
دارا خبر داد

اعلام آمادگی گروه‌های علمی – جهادی اساتید دانشگاه‌های تهران برای همکاری با مدافعان سلامت

مسئول بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران گفت: در ۵۰ دانشگاه و پژوهشگاه‌های تهران گروه‌های علمی – جهادی اساتید آماده خدمت رسانی و همکاری با مدفعان سلامت برای مقابله با بیماری کرونا هستند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دارا مسئول بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران گفت: در ۵۰ دانشگاه و پژوهشگاه‌های تهران گروه‌های علمی – جهادی اساتید آماده خدمت رسانی و همکاری با مدفعان سلامت در جهت مقابله با بیماری کرونا هستند.

وی افزود: اساتید بسیجی دانشگاه‌های تهران در قالب این گروه‌ها هم آمادگی کمک رسانی علمی و فنی در این زمینه دارند هم اعلام آمادگی نمودند با حضور میدانی در محل‌های درمانی برای مقابله با ویروس کرونا به مدافعین سلامت کمک رسانی کنند.

مسوول بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران گفت: تعدادی از دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های تهران با محوریت گروه‌های علمی – جهادی مذکور در قالب اندیشکده‌ها و شرکت‌های دانش بنیان آماده تولید مواد و ژل‌های ضد عفونی کننده هستند که در صورت حمایت و تامین مواد اولیه اقدام به تولید و توزیع خواهند نمود. بخش دیگری از اساتید در کمک به اطلاع رسانی صحیح علمی به مردم و جامعه در قالب گروه‌های علمی در شبکه‌های اجتماعی فعال هستند. طی اعلام همکاری‌ای که با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و از طرفی با مجموعه هایی، چون سپاه تهران داریم گروه‌های علمی – جهادی مذکور با دغدغه‌های ملی و اعتقادی و با داشتن روحیه بالای جهادی آماده هر نوع خدمت رسانی با تخصص‌های خاص هستند.

وی افزود: مجموعه مرکز نشر ارزش‌های ماندگار مدافعین سلامت با محوریت بسیج اساتید کشور فعال شده است که در حال دریافت ایده‌های اساتید و بکارگیری آن در جهت معضل پیش آمده است. اساتید بسیجی دانشگاه‌های تهران همچون گذشته که در جهت خدمت رسانی به محرومین فعال بودند در حال حاضر و شرایط پیش آماده داوطلبانه در خدمت سلامت کشور خواهند بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار