کد خبر:۸۳۴۶۴۸
زارعی:

آقای ظریف! وزارت‌خارجه قاسم سلیمانی نیاز دارد

رئیس سازمان بسیج اساتید طی یادداشتی خطاب به وزیر امور خارجه کشورمان نوشت: پرستاران در خط مقدم شهر‌ها جانفشانی می‌کنند شما در خط مقدم دیپلماسی مبادا خواب باشید، وزارت خارجه باید شهید شود در این راه! سلیمانی می‌خواهد این وزارتخانه!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو مجتبی زارعی عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس طی یادداشتی خطاب به وزیر امور خارجه کشورمان نوشت: اشکال کار در کجاست؛ فردی که منصب قبلی اش ریاست بر CIA یعنی جهنمی‌ترین سازمان مخفی جهان بوده در قامت وزیر خارجه! و امور دیپلماتیک! کشوری متمدن و باصطلاح دموکراتیک!! با این اعتماد به نفس به خود اجازه می‌دهد که در باره این روزهای ایران اظهار نظر کند؛ حتی اگر دامان کثیف و دستان تا مرفق خون آلود آمریکا از عملیات مخفی بیولوژیک علیه ایرانیان مبرا باشد باز هم به‌خاطر تحریم دارو و اقلام مرتبط با بهداشت وسلامت به ملت درگیر با همه گیری ویروسی کشنده، باید در زمره جنایتکار جنگی تحت تعقیب بوده و در باره شان مکررا به اهالی جهان گزارش شود.

دستگاه دیپلماسی‌مان اما طرحی برای رسوایی آمریکا نداشته و هیج وضعیت فوق‌العاده ای برای سازماندهی و هیچ آرایش مخصوصی برای ضد جنگ‌های آمریکا اتخاذ نکرده و کماکان در وضعی بروکراتیک و محافظه کار قرار دارد!

به نظر می‌رسد برجام روسیاه و ورشکسته و تیم برجامی بی‌تجربه حاکم بر وزارت خارجه قادر به پاک کردن ننگ بدعهدی غرب پس از اعتماد یک‌سویه، از پیشانی خود نخواهد بود، نامه ظریف به گوترش هم پس از قریب به هفت سال اعتماد به آمریکا و غرب درباره امور دارویی و بهداشتی کاری لازم و البته نوعی گدایی سلامت ایرانی و اعترافی درد ناک و صد البته بیانگر اوج نا کارآمدی‌های تیم غربگرای وزارت خارجه بود.

آری! اگر ظریف ناراحت نشود و استعفاء نکند باید گفت در اوج اعتمادتان به آمریکا و غرب، تحریم تان کردند! بله! رفت و آمدتان هم تحریم شد! اما آقای ظریف! ای کاش حمیت ملی می داشتید و در تلاشی شبانه روزی همانند پرستاران، پزشکان و مدافعین و شهدای سلامت به اتفاق عراقچی، تخت روانچی، واعظی، نهاوندیان، آشنا و قوچانی فاضلی ، سجادی و دیگر اعضای تیم پروپاگاندا و خطاکارتان، فرودگاه به فرودگاه پرواز می کردید و از جنایت کاری آمریکا بخصوص در تحریم دارویی مان در حملات بیولوژیکی ویروس ، مقابل دوربین ها گزارش می دادید، بلکه اندکی جبران مافات شود و تا رییس سابق و خبیث CIA که اینک مثل تروریست های شادمان از رنج ایرانیان، سکانداری وزارت خارجه یک دولت پلید دمکراتیک! و مدیریت توطئه ترور سپهبد وطن! را بر عهده داشته و دارد مقابل ایرانیان، چنگال خون آلود دراز نکرده و دهان و زبان نجس خود را باز نگشاید!

آقای ظریف! به راستی ! این ایام چند ساعت در روز کار می کنید!؟

وزارت خارجه این روزها چه کار می کند؟! بله! بخاطر بوی بد جنایت غربی ها و پمپئوی قاتل البته ماسک را فراموش نکرده و مدام انگشتان دست خود را بشمرید اما مبادا خود قرنطیه‌گی پسا کرونایی را به تحریم‌های پسابرجامی هم اضافه کنید!

پرستاران در خط مقدم شهرها جانفشانی می کنند شما در خط مقدم دیپلماسی مبادا خواب باشید، ما تو را و وزارتخانه را رصد می‌کنیم ؛ آقای دیپلمات ! نامه کافی نیست! وزارت خارجه باید شهید شود در این راه! سلیمانی می خواهد این وزارتخانه ! بسم الله!
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار