یکی از اعضای سابق کمیسیون تسلیحات بیولوژیک سازمان ملل میگوید کرونا ویروس نمیتواند محصول طبیعت باشد و احتمال اینکه در محیط آزمایشگاه ساخته شده باشد؛ به واقعیت نزدیکتر است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تاپ نیوز، «ایگور نیکولین» کارشناس نظامی روس و عضو سابق کمیسیون تسلیحات بیولوژیک سازمان ملل متحد میگوید احتمال اینکه کرونا ویروس یک محصول آزمایشگاهی باشد؛ زیاد است.
به گفته وی، خصوصیات ویروس چنین فرضیهای را تقویت میکند و این احتمال که ارتش آمریکا ویروس را به شهر ووهان چین (اولین مرکز شیوع بیماری) آورده باشد؛ زیاد است.
با این حال وی تاکید کرد تعیین اینکه این ویروس کجا ایجاد شده مشکل است، اما اینکه ساخته دست بشر است، امری واضح است.
وی افزود: این ترکیبی از کرونا ویروس مار، کرونا ویروس خفاش، ترکیبات اچ آی وی و همچنین گلیکوپروتئین است حال آنکه چنین ترکیبی نمیتواند محصول طبیعت باشد.
اظهارات این عضو سابق کمیسیون تسلیحات بیولوژیک سازمان ملل در حالی منتشر میشود که همزمان با تشدید جنگ لفظی میان مقامات پکن و واشنگتن بر سر موضوع ویروس کرونا و تبعات اقتصادی گسترده آن بر بازارهای مالی جهان، سخنگوی وزارت خارجه چین روز پنجشنبه در یک پیام توئیتری اعلام کرد: این احتمال وجود دارد ارتش آمریکا ویروس کرونا را به شهر ووهان آورده باشد.
این اظهارنظر جنجالی موجب احضار سفیر چین به وزارت خارجه آمریکا شد.
گفتنی است این اظهارات در شرایطی بیان میشود که مقامات پکن از اتهام زنی مکرر مقامات آمریکا مبنی بر تعلل چین در مواجهه به موقع با این ویروس به شدت آزرده خاطر هستند.
ضربه فرهنگی ترامپ برای ایران انتسار ویرووس کرونا بوده اما کسی تصور نمیکرد که حمله بیولوژیک آمریکا اهداف فرهنگی درایران را نشانه رفته است حتی فراتر از این حرفا همه دنیا را درگیر کرد بهتر اینه که ترامپ ترور شود
این کرونا ویروس دست ساخته ی ارتش آمریکا و اسرائیل هست .به طور قطع و یقین .باید سازمان ملل ، شورای امنیت و بهداشت جهانی با کمک کشورهای دنیا ، آمریکا و اسرائیل را مجازات و به سزای اعمالشان برسانند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.