رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه کوثر بجنورد گفت: تا زمانی که صنایع به صورت مونتاژ کار باشند، پژوهش تقاضا محور محلی از اعراب نخواهد داشت. نیاز کشور در حال حاضر کوچ به سمت صنایع مولد و استقلال از نفت است.
عباس زهره وند، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه کوثر بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: وظیفه دانشگاه تولید محصول نیست و مهمترین وظیفه این نهاد تولید دانش و یا ایده است که این مهم با طرح سئوال از دستگاههای اجرایی استان آغاز میشود؛ لذا دانشگاه کوثر همواره پذیرای مشکلات استان بوده است.
زهره وند ادامه داد: در این زمینه دانشگاه کوثر در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) بهترین جایگاه را در میان دانشگاههای استان در سال ۹۸ داشته است که این خود گواه تلاش و پیشرفت دانشگاه در عرصههای پژوهش میباشد. در حیطه دانشجویی نیز دو طرح در مرحله رشد در پارک علم و فناوری استان قرار دارد که به دلیل محرمانه بودن نمیتوان در مورد جزئیات آنها صحبت کرد.
رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه کوثر ارائه کارگاههای مناسب با فضای کسب و کار برای دانشجویان را از جمله اقدامات این دانشگاه در راستای کارآفرینی عنوان کرد و بیان داشت: همچنین تعاملات مناسبی با اداره کل فنی و حرفهای برای استفاده از توان آنها جهت برگزاری کلاسهای مهارتی صورت گرفته و حاصل این تعاملات کاملا اجرایی شده است.
وی در خصوص نقش دانشجو در رشد بین المللی ایران افزود: دانشجو باید با شناخت کامل فضای علمی کشور، متناسب با تخصص خویش به رفع چالشها کمک کند؛ در واقع مهمترین قدرت کشور همین قدرت نرم افزاری است. اگر کشور قدرتمند باشد رشد بین المللی مناسبی خواهد داشت.
زهره وند پژوهش تقاضا محور را نیاز کشور دانست و خاطرنشان کرد: این تقاضا باید از صنایع آغاز شود؛ تا زمانی که صنایع به صورت مونتاژ کار باشند، پژوهش تقاضا محور محلی از اعراب نخواهد داشت لذا نیاز کشور در حال حاضر کوچ به سمت صنایع مولد و استقلال از نفت است.
این استاد دانشگاه در پایان جهش علمی را یک شعار عنوان کرد و گفت: مهم پیشرفت پایدار و نه مقطعی است که برای این مهم هم باید پژوهشهای بنیادی را به جد ادامه داد و هم پژوهشهای تقاضا محور در راس امور قرار بگیرد.