آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۵۹۲۸
صالحی عمران در گفتگو با دانشجو:

کارگاه‌های دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به مراکز تولیدی صنایع تبدیل می‌شوند / استمرار تولید ماسک تا رفع نیاز‌ جامعه

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای درباره طرح «برند ملی» گفت: در این طرح کلیه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های خود را در اختیار صنایع می‌گذاریم تا به مراکز تولیدی موثر تبدیل شوند.

ابراهیم صالحی عمران، رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با اشاره به فعالیت ۲۲۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در این دانشگاه بیان کرد: برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه طرحی با نام «برند ملی» را راه‌اندازی و توسعه دادیم و مطابق آن به تمام دانشکده‌های خود در سراسر کشور اعلام کردیم که کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های خود را در اختیار بخش خصوصی، کارفرمایان بخش‌های کوچک و صاحبان صنایع گذارند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای درباره اهداف این کار توضیح داد: از آنجایی که تجهیز تمامی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشکده‌ها کاری سخت و هزینه‌بر است، با در اختیار گذاشتن آن‌ها می‌توانیم به مراکز تولیدی تبدلی‌شان کنیم، بدین صورت که از طرفی صنایع نسبت به تجهیز کارگاه‌های اقدام می‌کنند تا نیازهایشان در آنجا از سوی دانشجویان مرتفع شود و از طرف دیگر دانشجویان ضمن آموزش و انجام کار برای صنایع می‌توانند از درآمد‌های اختصاصی آنجا نیز بهره‌مند شوند.

صالحی عمران با اشاره به نیاز فعلی کشور به تولید ماسک و اقلام بهداشتی در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ادامه داد: به عنوان مثال در حال حاضر برخی از مراکز فنی و حرفه‌ای دخترانه در سراسر کشور کارگاه‌های خود را به تولید ماسک اختصاص دادند تا مقداری نیاز جامعه را کاهش دهند. از این رو تولید ماسک در این کارگاه‌ها تا زمانی که نیاز باشد و بتوانیم کمکی به حل مسئله جامعه انجام دهیم، ادامه خواهد داشت.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار