کد خبر:۸۳۶۲۵۵
پیشنهادات فرهنگی هنرمندان| رامین ناصرنصیر (۳)

خاطرات ۴۴۴ روز گروگانگیری با «انگل»

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو در گفتگو با هنرمندان مطرح، پیشنهادهای آن را جهت مطالعه کتاب و یا تماشای یک فیلم سینمایی جویا شده که در ادامه از نظرتان میگذرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این روزها بیشتر کشورهای دنیا درگیر ویروس کرونا هستند. این بیماری، نگرانی هایی را به وجود آورده و متخصصان به افراد توصیه می کنند تا حد امکان در خانه بمانند. با اینکه چنین کاری خطر ابتلا را کاهش می دهد، اما ماندن در خانه آن هم برای مدت طولانی خودش مشکل دیگری است که به آسانی نمی توان از آن گذشت. به بهانه این روزهای در خانه ماندن و سال نو، خبرگزاری دانشجو در گفت و گو با بازیگران تئاتر، سینما و تلویزیون، پیشنهادهای آن را جهت مطالعه کتاب و یا دیدن یک فیلم خوب جویا شده است.

خاطرات ۴۴۴ روز گروگانگیری با «انگل»

رامین ناصرنصیر زاده ۱۳۵۴ در تهران؛ بازیگر و کارگردان ایرانی است.

او فعالیت تلویزیونی خود را از سال ۱۳۷۳ آغاز کرد و در این مدّت در مجموعه‌های طنز تلویزیونی از جمله پلاک ۱۴، جنگ ۷۷، باجناغ‌ها، پشت‌کنکوری‌ها و سه، پنج، دو ایفای نقش کرده‌است. وی هم‌چنین در مجموعه طنز «قهوه تلخ» نقش آقای بلوکات را به عهده داشت. ناصرنصیر در چندین فیلم و سریال شبکه نمایش خانگی از جمله شهرزاد و شوخی کردم نیز به ایفای نقش پرداخته‌است.

ناصرنصیر در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو از تعطیلی پروژه سینمایی «شپلوتکا» به کارگردانی حسین قناعت که در مازندران تصویربرداری می شد به دلیل عدم شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: این هشتمین همکاری من با آقای قناعت است و من در این فیلم نقش معلم یک ده را بازی می کنم که یک سری اتفاقات برای آن ده می افتد که من نیز درگیر آنها می شوم. دراین روزها مشغول ترجمه یک رمان مستند گونه به نام اویتای مقدس از یک نویسنده آرژانتینی است و مربوط به ماجرای چسد مومیایی شده همسر دیکتاتور سابق آرژانتین است که طی یک ماجراهایی حدود بیش از بیست سال سرگردان می شود و درنهایت در آرژانتین دفن می شود.

خاطرات ۴۴۴ روز گروگانگیری با «انگل»

کتابی که برای خواندن پیشنهاد می دهم یک بیوگرافی از زنی است که به همراه یک خانم دیگر در سفارت آمریکا در ایران قبل از انقلاب حضور داشته به نام کاترین ال. کوب که مدیر بخش فرهنگی سفارت بوده و خاطرات 444 روز گروگانگیری خود را نوشته و اسم کتاب را مهمان انقلاب گذاشته است. درباره اشغال سفارت آمریکا کتاب های زیادی نوشته شده ولی به نظر من نگاه کردن به این ماجرا از این زاویه جذابیت زیادی حداقل برای من داشت. من برای این روزها فیلم مغزهای کوچک زنگ زده هومن سیدی، فیلم روما و انگل را پیشنهاد می دهم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار