به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، سرعت بالای شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشورهای دنیا مقامات این کشورها را مجبور به تشدید تدابیر و اقدامات پیشگیرانه کرد.
ستاد بحران کرونا در عراق امروز یکشنبه اعلام کرد که مقررات آمد و شد در این کشور تا شش روز دیگر (۲۸ مارس/ ۹ فروردین) تمدید شد. نزدیک به یک هفته است که آمد و شد در شهرهای عراق ممنوع است. شهرک الصدر بغداد نیز با بلوکهای بتنی بسته شده است. پروازها نیز از شنبه آینده متوقف خواهد شد.
امارات عربی متحده هم اعلام کرد که از چهارشنبه این هفته (شش فروردین) همه پروازها به این کشور و بالعکس متوقف خواهد شد.
وزارت بهداشت عربستان سعودی نیز از ثبت ۱۱۹ مورد جدید ابتلا به کروناویروس خبر داد و گفت که تاکنون ۵۱۱ نفر در عربستان سعودی به این ویروس مبتلا شده اند. تنها در یک هتل عربستان، ۷۶ نفر کرونا گرفتهاند.
در اروپا، وزارت بهداشت بلژیک نیز از ثبت ۵۸۶ مورد جدید در این کشور خبر داد. در مجموع، ۳،۴۰۱ در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۷۵ تن دیگر فوت کرده اند.
وزارت بهداشت فرانسه نیز از مرگ اولین پزشک مبتلا به کرونا در این کشور خبر داد و گفت که برای جبران کمبود جا در بیمارستانهای این کشور، در حال ساخت بیمارستانهای صحرایی است.
دولت اسپانیا اوضاع در این کشور را بحرانی توصیف کرد و گفت که حالت فوقالعاده برای ۱۵ روز دیگر تمدید شد. مقامات بهداشتی اسپانیا میگویند در این کشور ویروسی وجود دارد که از منطقهای به منطقه دیگر منتقل میشود و اگر جلوی آن گرفته نشود، سیستم بیمارستانی اسپانیا فشل خواهد شد.
دولت سوئیس از ثبت ۹۰۰ مورد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در این کشور خبر داد.
محققان در اتریش نیز اعلام کردند آزمایشهای انجام شده با دو نوع دارو در این کشور بر روی مبتلایان به کرونا، میزان سرایت و عوارض کرونا را ۹۰ درصد کاهش داده است.
وزارت بهداشت یونان اعلام کرد که شماری فوتیها و مبتلایان به کرونا در این کشور با ثبت آمار جدید، به ترتیب به ۱۵ و ۶۲۴ نفر افزایش یافته است.
شمار مبتلایان به کرونا در ایالات نیویورک آمریکا از هشت هزار نفر فراتر رفت. با ثبت ۲،۷۰۲ مورد جدید ابتلا در این کشور شمار مبتلایان به کووید ۱۹، بیش از ۲۶ هزار نفر شد.
مقامات بهداشتی ویتنام نیز از ثبت ۴۹ مورد جدید ابتلا به کرونا خبر دادند.