کد خبر:۸۳۶۶۳۴
در گفتگو با دانشجو مطرح شد:

تولید روزانه ۱۰۰۰ عدد ماسک به همت دانشجویان بابلی/ مازندران همچنان مقصد مسافران نوروزی است

نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: روزانه ۱۰۰۰ عدد ماسک به همت دانشجویان بابلی تولید می‌شود. با توجه به تاکید جامعه پزشکی به لغو سفر‌های نوروزی استان مازندران همچنان مقصد گردشگران است.
محمدرضا گلی، نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفتگوی اینستاگرامی با دبیر گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: از همان روز‌های اول شیوع کرونا، با تجمیع ۵ گروه جهادی دانشجویی سطح استان با بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل کارگاه تولید ماسک ایجاد شد که در آن روزانه ۱۰۰۰ عدد ماسک تولید می‌شود. همچنین در روز‌های گذشته ۶۰ نیروی داوطلبی از عموم مردم تحت عنوان حراست بیمارستان در این قرارگاه آموزش دیدند و وارد بیمارستان شدند.

گلی افزود: تعدادی از نیرو‌های این دانشگاه به عنوان پرستار و دستیار پزشک در بیمارستان‌های درگیر کرونا مشغول به خدمت رسانی هستند. همچنین افراد بومی شهر بابل و دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی نیز مشغول به امدادرسانی بوده و با این وجود با توجه به بالا بودن تعداد نیرو‌های جهادی تا آینده‌ای نزدیک مشکل کمبود ماسک برطرف می‌شود.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: ماسک‌های تولید شده در ابتدا بین نیرو‌های بسیجی که به گندزدایی شهر مشغول هستند توزیع شد. بعد تصمیم گرفتیم که آن را در بین نانوایی‌ها و تاکسی‌های سطح شهر تقسیم کنیم. جامعه هدف بعدی توزیع ماسک در بین مردم است تا موزای کاری صورت نگیرد.

وی تاکید کرد: ۵ گروه جهادی دانشگاهی که همسو با قرارگاه فعالیت می‌کنند به وظایف مختلفی کی پردازند که یکی از این گروه‌ها مسئول شناسایی منطقه و خانواده‌های درگیر کرونا است تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن خدمت رسانی کنیم.

گلی در خصوص وضعیت استان مازندران در این روز‌ها گفت: اوضاع مطلوب نیست. باتوجه به تاکیدات رسانه‌ها و جامعه پزشکی به لغو سفر‌های نورزوی باز هم عده زیادی از مردم به مازندران سفر کرده اند. حدود ۹۰ درصد ازمغازه‌ها بسته هستند، اما برخی از آن‌ها بدون مجوز باز هستند و همین می‌تواند زمینه ساز بروز مشکل بشود. همچنین بی توجهی مردم بومی این استان به قرنطینه خانگی مانع اصلی در برابر جلوگیری از انتشار کرونا ویروس است.

نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: باید قرنطینه شهر‌ها را جدی بگیرند. نمی‌توان عامل اصلی شیوع را مردم معرفی کرد؛ بلکه باید مسئولین با اتخاذ تصمیماتی مانع خروج مردم از شهر‌ها بشوند.

وی گفت: با توجه به اینکه اکثر بیمارستان‌های سطح شهر به بیماران کرونایی اختصاص یافته تصمیم گرفتیم سامانه‌ای برای کمک رسانی به سایر بیماران طراحی کنیم و از راه دور توصیه‌های پزشکی را به آن‌ها ارئه بدهیم. با توجه به اینکه دانشگاه در ابتدای امر از لحاظ مالی کمکی به ما نکرد، اما توانستیم به همت خیرین فعالیت خود را شروع کنیم. با این حل در زمینه خرید کش دچار مشکل هستیم که امیدواریم برطرف بشود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار