محمدرضاحسینی محراب، دبیر شورای صنفی دانشگاه فردوسی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: با شیوع ویروس کرونا دانشگاههای کشور شروع به آموزش مجازی کردند که در این راستا، علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم درباره آموزشهای مجازی در دانشگاهها گفته است که در این دوره کوتاه یک ماهه، بیش از ۵۰ دانشگاه دولتی ما توانستند بیش از ۹۰درصد دانشجویان خود را با آموزش مجازی پوشش دهند.
حسینی محراب مطرح کرد: چندی پیش دانشگاه فردوسی در اطلاعیهای اعلام کرد ۵۰ درصد اساتید دانشگاه با روشهای مختلف به آموزش مجازی پرداختند.
دبیر شورای صنفی دانشگاه فردوسی تصریح کرد: این مورد طبق گزارشی از آمارگیری شورای صنفی دانشکده ریاضی از دروس مجازی این دانشکده به صورت آزمایشی انجام و صحت سنجی شد که در این دانشکده برابر با آمار اعلام شده توسط دانشگاه، یعنی ارائه پنجاه درصدی دروس بود.
وی در ادامه افزود: دانشگاه فردوسی که در ارائه دروس مجازی از ۵۰ دانشگاه دولتی در کشور عقب مانده، آمار جدیدی در هفتاد سالگی خود ارائه کرد که ممکن است به کاهش اعتبار آن منجر شود.
حسینی محراب بیان کرد: اگر دانشگاه فردوسی نتواند ضعف سیستم مجازی و اساتید و بی برنامهبودن بعضی از آنها برای نحوه درست انتقال مطالب آموزشی را تصحیح کند باید منتظر یک آینده بحرانی باشد. نکته حائز اهمیت ادعای مجموعه فاوای دانشگاه فردوسی است که سامانه پویا و اینترنت داخلی دانشگاه را مدیریت و پشتیبانی میکند.
وی تاکید کرد: چطور ریاست مرکز فاوای فردوسی به عنوان مدیر برتر فناوری اطلاعات برگزیده شده است؟ اگر سیستم اختصاصی فردوسی جوابگو برای رقابت در این عرصه ۵۰ دانشگاه نیست، مسئولین باید پاسخگو وضع اسفناک فعلی باشند و هرچه سریعتر به شیوه بقیه دانشگاههای برتر در این زمینه، برای بهبود وضع موجود تلاش کرده و گزارش برنامههای پیش رو را به دانشجویان بدهند.