دبیرکل حزب مردمی اصلاحات گفت: به عنوان کسی که از این دولت حمایت کردم از مردم طلب حلالیت میکنم و امیدوارم دوباره به روزهای خوشمان برگردیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمد زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات طی نشستی که با عنوان «نقش دولت در مهار کرونا» و با حضور علی پارسا دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شهید چمران به صورت زنده در اینستاگرام برگزار شد، گفت: با این نکته باید شروع کنم که من به عنوان یک آزاداندیشی که دوستدار انقلاب، امام و رهبری هستم اظهار نظر میکنم و در مقام دفاع از اصلاحات و اصولگرایی به هیچ عنوان نیستم.
وی افزود: در مورد کرونا که متاسفانه این روزها گریبان ملت شریفمان را گرفته و عرصه را بر همگان تنگ کرده باید خواستار این مسئله از مسئولین کشوری باشیم که چرا در مهار این ویروس تا این حد ضعیف عمل کرده اند که متاسفانه کار به اینجا رسیده است.
فومنی تصریح کرد: دولت در ابتدا که ویروس وارد کشور شد باید هرجایی که آزمایش کرونا مثبت اعلام شد را قرنطینه میکرد و به رسالت اصلی خود که حفظ جان مردم است و بنابر قانون اساسی به آن سوگند خورده است عمل کرده و ملاحظه هیچ چیزی غیر از جان مردم را نمیکرد.
وی تاکید کرد: اکنون این بیماری به طور چشم گیری در کشور شیوع پیدا کرده و تمامی نهادها و سازمانهای رسمی را پای کار کشانده و مهمترین وظیفه ما در این روزها که میتواند راهگشا باشد، اطاعت از فرامین مقام معظم رهبری است که انشالله بتوانیم با استفاده از نکات راهگشای ایشان بر این بیماری منحوس فائق بیاییم.
فومنی یادآور شد: بهنظر بنده دولت در وضع پیش آمده ۶۰ درصد مقصر است و باید پاسخگوی مردم باشد.
دبیرکل حزب مردمی اصلاحات در پاسخ به سوالی گفت: در تریبون ما که صدای اصلاحات است بارها و بارها تذکر داده ایم و لازم است بدانید به خاطر همین تذکرها من را به دادگاه احضار کردند و تا به حالا به شصت ضربه شلاق محکوم کرده اند.
وی تاکید کرد: همچنین به علاوه دولت سایر مسئولین نیز باید پاسخگو باشند و اینگونه نیست که به طور کلی دولت مقصر باشد، ولی من به عنوان کسی که از این دولت حمایت کردم از مردم طلب حلالیت میکنم و امیدوارم به بهبود وضعیت فعلی دوباره به روزهای خوشمان برگردیم.
* دولت باید برای مشکلات مردم در شرایط فعلی، چاره اندیشی کند
علی پارسا دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شهید چمران هم در این نشست گفت: در مورد کرونا مسائل گوناگونی قابل طرح است، اما با توجه به نقش دولت در مهار این بیماری منحوس باید عرض کنم که دولتهای مختلف از جمله چین اقداماتی برای مبارزه با کرونا همچون واکنشهای تند و جریمه کردن انجام داده اند یعنی در اصل خودشان را برای مبارزه مسلح کرده اند. پس چرا دولت ایران مثل چین با اقتدار عمل نکرد؟ این ضعف به کجا بر میگردد؟
وی ادامه داد: مسئلهای اصلی که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که دولت فقط دارد نسخه خانه نشینی را برای مردم میپیچد، ولی باید به عواقب تلخی که ماه عسل این خانه نشینی دارد هم فکر کرد و نباید عملا از آن غافل شد.
این فعال دانشجویی گفت: باید فکری کرد که چرخ اقتصاد بچرخد. نمیشود فقط بگوییم مردم در خانه بمانند باید برای مشکلات مردم هم چاره اندیشی شود.
پارسا تصریح کرد: قرنطینه کردن با فاصله گذاری اجتماعی فرق میکند. از آن سه شنبهای که آقای روحانی فرمودند از اول هفته همه چیز عادی میشود حدود یک ماه گذشته و هیچ چیز بهتر نشده، در ابتدا دولت رو به فاصله گذاری اجتماعی آورد، اما به عقیده کارشناسان سلامت این دردی را دوا نکرد و حالا کار به جایی رسیده که نامهای خطاب به آقای روحانی نوشته اند که قوانین سفت و سخت تری باید تنظیم شود.
وی گفت: پس چرا از اول کار، بحث قرنطینه اجرا نشد اکنون این سوال وجود دارد که آیا دولتمران نمیخواهند کاری انجام دهند یا اینکه نمیتوانند؟ که این نیاز به واکاوی دقیق دارد.