علی حقدل، مسئول مجموعه تحقیقاتی کاوشگر خورشید شیراز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: برای مقابله با کرونا و پیشگیری از آن بهتر از روشهای کلان دولتی و صنعتی روش های بسیج مردمی و مشارکت اقشار مختلف در مقیاس مناطق و محلات مختلف کشور بوده و هست که آثار آن را در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تهدیدات و فرصتهای برهههای مختلف اخیر به وضوح دیده ایم.
حقدل مطرح کرد: در همین راستا همراه با گروههای مختلف جهادی سطح کشور، در شیراز نیز ما در مجموعه تحقیقاتی کاوشگر خورشید با ارتباط با محموعههای درمانی و از سوی دیگر مجموعه های جهادی به دنبال ارایه راهکارهای قابل استفاده توسط عموم اقشار بودهایم تا با امکانات محدود بتوان به مقابله و پیشگیری از بحران کرونا پرداخت.
مسئول مجموعه تحقیقاتی کاوشگر خورشید تصریح کرد: قدم اول طراحی و ساخت دستگاهی ساده و ارزان قیمت برای تولید دستکش یکبار مصرف توسط گروه های مختلف مردمی و جهادی بود و روش ساخت دستگاه نیز در اختیار عموم ملت عزیزمان قرار گرفت.
وی افزود: با هر دستگاه از این نوع در هر روز حدود 3 تا 4 هزار دستکش تولید میشود که ظرفیت قابل توجهی است و با استقبال گروه های مختلف در کشور مواجه شده است.
ببیشتر بخوانید:
ساخت دستگاه برای تولید دستکش یکبار مصرف از سوی دانشجویان شیرازی
حقدل خاطرنشان کرد: در اقدامی دیگر اخیرا با استفاده از تجارب گروه های جهادی مساجد و بسیج، ویدئویی تهیه شده است تا تولید ماسک با کیفیت مناسب به عموم هموطنان آموزش داده شود و امید است که این سپر ایمنی نیز در حد نیاز در اختیار عموم قرار گیرد.
مسئول مجموعه تحقیقاتی کاوشگر خورشید اظهار داشت: با روش ارائه شده که نیاز به امکانات بسیار کمی دارد در هر ساعت با یک دستگاه می توان حدود 40 ماسک تولید کرد. کیفیت دوخت از چرخ خیاطی بهتر بوده و قرار گیری ماسک روی مجرای تنفسی و بستن مجراهای اطراف ماسک نیز از ماسک های معمولی نیز تا حدودی بهتر است.
وی تاکید کرد: امیدواریم تا با ظرفیت بسیج که تبلور اعتقادات اسلام و انقلاب اسلامی است در این عرصه نیز بتوانیم تهدیدات را به نحو احسن برطرف کنیم.