دبیر شورایعالی تهیهکنندگان معتقد است در خوشبینانهترین حالت سینماها اواخر خردادماه باز میشود و برای دوران پس از کرونا باید سه اولویت محوری را مدنظر قرار داد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا موسوی تهیه کننده سینما و دبیر شورایعالی تهیهکنندگان درباره شرایط سینماهای کشور در دوران پساکرونا گفت: در حال حاضر و با توجه به شیوع ویروس کرونا هنوز مشخص نیست که سینمای ایران از چه زمانی میتواند فعالیت خود را در بخشهای مختلف آغاز کند.
وی بیان کرد: با شیوع بیماری کرونا بسیاری از بخشهای سینمای ایران همانند دیگر مشاغل تعطیل شده است و ضررهایی را متوجه هنرمندان در صنوف مختلف کرده است. باید تا روشن شدن شرایط صبر کرد تا بتوان برنامهریزی مناسبی برای این اتفاقات انجام دهیم.
این تهیه کننده سینما تاکید کرد: علاوهبر توقف تولید در سینما، مشکلات به روز دیگری نیز برای سینماگران به وجود آمده است که از آن جمله میتوان به بیکار شدن بسیاری از اهالی خانه سینما و تعطیلی سینماها اشاره کرد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی زمان باز شدن سالنهای سینمایی مشخص نیست و در خوشبینانهترین حالت، ممکن است سینماها اواخر خردادماه باز شوند و در بدبینانهترین حالت این امکان وجود دارد که تعطیلی سینماها تا تابستان طول کشد، که در این شرایط کشاندن مخاطب به سینماها خود مساله دیگری است که باید به آن توجه کرد.
دبیر شورایعالی تهیهکنندگان توضیح داد: قبل از بازشدن سینماها برنامهریزیهای حمایتی انجام خواهد شد، اما هرکدام از این برنامهها مشکلات خود را دارد که باید به آن توجه کرد.
وی ادامه داد: در زمینه پرداخت دستمزد کارکنان سالنهای سینمایی، سازمان سینمایی با همکاری کارگروه مدیریت بحران کرونا تصمیمهایی گرفته که شامل پرداخت حق بیمه کارگری و سهم کارفرما برای جلوگیری از اخراج کارکنان سینماها میشود.
موسوی در پایان گفت: تاکید میکنم در شرایط حاضر سه اولویت اصلی برای ما وجود دارد که به ترتیب مساله «تأمین دستمزد کارکنان سینما و جلوگیری از اخراج آنها»، «بررسی شرایط تولید فیلم در کشور» و «بازگشایی سینماها و اکران فیلمها» است. البته در زمینه تولید باید بگویم که هنوز تصمیمی گرفته نشده است و بی شک جلسهای هم برای مشکلات تولید فیلم برگزار میشود.