یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید روزانه پنج هزار ماسک شد.
روحالله رستمی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان «الیاف توانمند صنعتی اصفهان» در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو درباره فعالیت این شرکت در جبهه مقابله با ویروس کرونا، گفت: شرکت ما پیش از ورود کرونا به ایران، واحد تولیدکننده سازههای الیافی بود که به طور خاص روی سازههای الیافی با عملکرد فیلتراسیون کار میکردیم، اما پس از شیوع کرونا آمدیم فیلتری که بتواند عملکرد ماسک را داشته باشد طراحی کردیم و شروع به تولید آن کردیم.
وی افزود: تولیدات شرکت ما شامل دو نوع ماسک است؛ یکی ماسکهای پاپی که شرکت ما تولید و روانه بازار میکند و دیگری ماسکهایی که سازمان غذا و دارو به ما تحویل میدهد و ما عملیات کشزنی را روی آن انجام میدهیم.
رستمی درباره تولید روزانه ماسک در این شرکت نیز گفت: با وجود اینکه ما به تازگی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر شدهایم، اما به طور میانگین روزانه پنج هزار ماسک تولید و روانه بازار میکنیم.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان الیاف توانمند صنعتی اصفهان درباره چشم انداز این شرکت برای تولید محصولات دانش بنیان، گفت: ما هیچگاه به دنبال افزایش کمیت نبودیم و سعی کردهایم کیفیت را ارتقاء دهیم، از این جهت با یک شرکت دانش بنیان همکاری تازهای را آغاز کردهایم تا ماسکهای تخصصیتر نظیر ماسکهای کربن فعالها و ماسکهای مورد استفاده حجاج را تولید کنیم که اگر بحران کرونا هم در ایران به پایان رسید این نوع ماسکها بازار خاص خود را داشته باشد.
وی تصریح کرد: همچنین برای آینده به دنبال تولید البسه بیمارستانی مثل گان، کلاه و کفشهای موقت هستیم که برای این منظور نیز قصد داریم یکسری تجهیزات را وارد کنیم که در این زمینه نیازمند حمایتهای مالی نهادها از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی هستیم.
رستمی درباره تسهیلات دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: ما برای تولید ماسکهای پاپی مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان از صندوق تسهیلات گرفتیم که به منظور راهاندازی خط تولید از آن استفاده کردیم. انصافا این تسهیلات کمک خوبی به ما کرد و صندوق همکاری خوبی با ما داشت به خصوص اینکه این تسهیلات در آخرین روزهای پایان سال ۹۸ و به سرعت پرداخت شد تا بتوانیم گامی در راستای مقابله با ویروس کرونا برداریم.