کد خبر:۸۳۹۹۵۶
خزایی در گفتگو با دانشجو:

داروی درمان کرونا با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی تولید شد

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان داخلی گفت: با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید دارویی به منظور انجام تست بالینی بر روی بیماران مبتلا به کرونا شده‌ایم.
مهدی خزایی، مدیرعامل شرکت «بسپار یاخته نوترکیب» در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، درباره دارو نانو کامپوزیت ژنتیکی کرونا که در این شرکت با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی تولید شده است، گفت: دارویی که ما تولید کرده‌ایم، تمامی مجوز‌های تولید را اخذ کرده و منتظر اجازه نهایی برای تولید آن هستیم.

خزایی با بیان اینکه این دارو منتظر انجام تست بالینی بر روی بیماران مبتلا به ویروس کرونا است، گفت: در حال حاضر ما برای ۳۰۰ نفر این دارو را آماده کرده‌ایم که به صورت پاف و از طریق مجاری بینی به فرد مبتلا به ویروس اسپری می‌شود. این عمل باید هر ۱۲ ساعت به مدت هشت روز انجام شده تا بهبودی در فرد مبتلا حاصل شود.

مدیرعامل شرکت «بسپار یاخته نوترکیب» که در مرکز رشد گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان در اصفهان مستقر است، در ادامه درباره تسهیلات دریافتی شرکت متبوع خود از صندوق نوآوری و شکوفایی برای تولید این داروی ضد ویروس کووید ۱۹ گفت: ما به منظور تولید دارو مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان از این صندوق تسهیلات دریافت کردیم که بسیار سریع نیز پرداخت شد، این مسئله نشان می‌دهد عزم مسئولان صندوق نوآوری برای انجام کار جهادی و کمک به شرکت‌های دانش بنیان در فضای مقابله با کرونا بسیار جزم است.

وی در ادامه از دولت خواست تا شرکت‌های تولیدکننده داروی مقابله با ویروس کرونا را مورد حمایت بیشتری قرار دهد و گفت: انتظار ما این است که نگاه‌ها به شرکت ما که کار درمانی می‌کند و در مرحله تست بالینی دارو هستیم با شرکتی که به طور مثال در زمینه تولید ماسک و مواد ضدعفونی و ... فعالیت می‌کند متفاوت باشد، چون به طور مثال شرکت ما ۳۰۰ میلیون تومان صرف تولید یک دارو کرده و برای تست بر روی بیماران امتحان می‌کند، بنابراین آن ۳۰۰ میلیون پس از تست بالینی، دیگر وجود خارجی ندارد و به بیمار تزریق شده است، هرچند که جان فردی را از مرگ نجات می‌‎دهد.

خزایی تاکید کرد: امروز در دنیا برخی دولت‌ها هزینه‌های گزافی را برای دانشمندان و دانشگاهیانشان صرف می‌کنند تا صرف تولید داروی کرونا کنند و حتی هزینه‌ای نیز از آن‌ها پس گرفته نمی‌شود، چون تولید دارو یک کار علمی کاری است و دولت‌ها باید از آن حمایت کنند. انتظار ما این است که نگاه‌ها در کشور به این مسئله تغییر کند تا شاهد بالندگی بیشتر صنعت دارو در کشور باشیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار