کد خبر:۸۴۰۳۴۹

انتظار کشتی‌های نها‌ده‌های دامی برای تخصیص ارز

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: ما بیش از یک میلیون تن ذرت خریداری کرده‌ایم که دو کشتی آن با ۱۰هزار تن ذرت از شمال و یک کشتی با ۶۰ هزار تن از جنوب رسیده است و جمعا ۷۰ هزار تن ذرت در بنادر داریم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حسن عباسی معروفان، اظهار کرد: بخش خصوصی ۴ ماه و ۴ روز است که به خاطر عدم تخصیص ارز، نتوانسته ذرت وارداتی خود را که در بنادر و در کشتی‌ها مانده، ترخیص کند.

وی افزود: ۲ میلیون تن کالا در بنادر وجود دارد که باید به تدریج روانه بازار می‌شد، اما به خاطر عدم تخصیص ارز هنوز ترخیص نشده است و جور آن را پشتیبانی امور دام می‌کشد.

معروفان ادامه داد: ما در حد توان ذرت وارد بازار کردیم، اما تا یک میزان اجازه استفاده از ذخایر استراتژیک را داریم و تاکنون هم بیش از تکلیف و خارج از عرف، ذرت را روانه بازار کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اشاره به ادعای برخی از تولیدکنندگان در رابطه با استفاده از پودر گوشت به جای نهاده‌های دامی، خاطرنشان کرد: پودر گوشت هم معمولاً جزئی از جیره غذایی طیور بوده و غذای طیور به صورت ۶۰ درصد ذرت، ۲۰ تا ۳۰ درصد سویا و حدود ۱۰ درصد هم پودر گوشت است و معمولاً این پودر اضافه می‌شود که ایرادی هم در آن وجود ندارد و این موضوع ربطی به بود و نبود نهاده‌ها ندارد.

وی افزود: ما می‌دانیم که مرغداران همچنان در تامین نهاده مشکل دارند و لازم است دولت و بانک مرکزی ارز مورد نیاز بخش خصوصی را تامین کنند.

معروفان تأکید کرد: مشکلی در تأمین سویا و جو وجود ندارد و تنها در تامین ذرت دچار مشکل شده‌ایم.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در رابطه با ذرت خریداری شده توسط این شرکت گفت: ما هم ذرت خریداری کرده‌ایم و در بنادر آماده است، اما ارز مورد نیاز به ما هم اختصاص داده نشده است.

وی افزود: در حال حاضر سه کشتی متعلق به پشتیبانی امور دام به بندر رسیده و باقی محموله‌ها هم در حال ارسال است.

معروفان خاطرنشان کرد: ما بیش از یک میلیون تن ذرت خریداری کرده ایم که دو کشتی آن با ۱۰هزار تن ذرت از شمال و یک کشتی با ۶۰ هزار تن از جنوب رسیده است و جمعا ۷۰ هزار تن ذرت در بنادر داریم، اما با وجود تخصیص نیافتن ارز نمی‌توانیم بار کشتی‌ها را ترخیص کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار