آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۱۱۵۹

پکن: ایران و چین همواره پشتیبان یکدیگرند

وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه ایران و چین شرکای راهبردی هستند گفته این دو کشور همواره پشتیبان یکدیگر هستند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، وب‌سایت سفارت چین در آمریکا روایت طرف چینی را از گفت‌وگوی تلفنی «وانگ یی»، وزیر خارجه این کشور با «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران ارائه کرده است.

طبق این روایت، وزیر خارجه چین در گفت‌وگو تلفنی با ظریف «خاطرنشان کرد که چین و ایران به عنوان شرکای همه‌جانبه راهبردی همیشه یکدیگر را درک کرده و از یکدیگر حمایت می‌کنند.»

وزیر خارجه چین همچنین گفته است: «دو کشور در مبارزه با کووید-۱۹ در کنار هم ایستاده و برای مبارزه با بیماری دست به دست هم دادند.»

وزیر خارجه چین در ادامه از مدیریت ایران در مبارزه با بیماری کووید-۱۹ هم تمجید کرده و گفته است: «اقدامات انجام‌شده توسط این کشور ثمربخش بوده‌اند زیرا منحنی اپیدمی در حال باثبات شدن است.»

او همچنین گفته چین همکاری نزدیکتری با ایران برای مبارزه با کووید-۱۹ خواهد داشت و کمک‌های بیشتری به این کشور ارائه خواهد کرد. 

وانگ‌یی ابراز امیدواری کرده همکاری میان دو کشور  در حین مبارزه با این ویروس تعمیق یافته و شراکت جامع و راهبردی آنها تقویت شود. او گفته توسعه چین و ایران که هر دو ازاقتصادهای نوظهور هستند به عنوان یک روند توقف‌ناپذیر ادامه خواهد داشت.   

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) مجدداً از کمک چین به ایران در مقابله با ویروس «کووید۱۹» قدردانی کرد.

ظریف در پیامی به زبان چینی در صفحه توئیتر خود نوشت: «از صحبت دوباره با دوست قدیمی خودم، وانگ یی، وزیر خارجه چین بسیار خرسندم. ما درباره پاره‌ای از مسائل مشترک از جمله مبارزه با همه‌گیری ویروس کرونا، تعمیق همکاری استراتژیک فراگیر بین دو کشور و روند صلح در افغانستان تبادل نظر کردیم».

وی سپس از همراهی چین با ایران در موضوعات مختلف قدردانی کرد: «از چین به دلیل ارائه تجهیزات مبارزه با همه‌گیری [کرونا] و اعزام متخصصان پزشکی به ایران و محکوم کردن تحریم‌های غیرقانونی آمریکا که شدیداً اقدامات ایران برای مقابله با این اپیدمی را تضعیف کرده، تشکر می‌کنم».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار