یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری کرمان که پیش از این در حوزه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت میکرد، اقدام به تولید دستگاه تنفس مصنوعی مکانیکی برای بیماران کرونایی کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از پارک علم و فناوری کرمان، شیوع ویروس کرونا در کشور سبب شده تعداد قابل توجهی از شرکتهای دانشبنیان و فناور به سمت تولید تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور حرکت کنند. در این راستا شرکت دانشبنیان پدیده عصر علم و فناوری مستقر در پارک علم و فناوری کرمان که پیش از این در حوزه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت میکرد در یک حرکت جهادی اقدام به تولید دستگاه تنفس مصنوعی مکانیکی برای بیماران کرونایی با صرف هزینه بسیار پایینتر از نمونه خارجی کرده است.
محمد محسن عبدالرشیدی، نائب رئیس شرکت پدیده عصر علم و فناوری در این خصوص گفت: شرکت پدیده عصر علم و فناوری یکی از مجموعه شرکتهای زیر مجموعه پارک علم و فناوری کرمان است که در حوزه تولید تجهیزات پزشکی همچون تولید نوار قند خون، کیتهای تشخیصی سریع و پانسمانهای بیولوژیک و سنتی فعالیت میکند.
عبدالرشیدی مطرح کرد: افرادی که در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند در حوزه مهندسی پزشکی، الکترونیک، مکانیک و دکترای داروسازی متخص هستند و از این تخصص در مسیر تولید تجهیزات نوین پزشکی استفاده میکنند.
نائب رئیس شرکت پدیده عصر علم و فناوری افزود: این تیم تحقیقاتی متشکل از ۵ نفر در بازه زمانی ۱۴ روزه موفق به ساخت نمونه اولیه دستگاه تنفس مکانیکی شدند، این دستگاه برای افرادی که نیازمند دستگاههای تهویه مکانیکی هستند و برای بهبود اکسیژنرسانی به این افراد طراحی شده است. محصول تولیدی این شرکت فقط یک نمونه داخلی دارد و از نظر قیمت در مقایسه با نمونه خارجی، میتوان این دستگاه را با هزینهای بسیار پایینتر از قیمت نمونه خارجی در داخل کشور تهیه کرد.
وی تصریح کرد: این ونتیلاتور مکانیکی با ونتیلاتور پرتابل ساخت آمریکا تفاوت اندکی دارد و اکثر شاخصههایی که تهویه مکانیکی را در این دستگاه پشیبانی میکند، نمونه ساخته شده توسط شرکت ما دارا است. قیمت تمام شده محصول تولیدی ما پایینتر بوده و پس از ورود به بازار میتواند با قیمتی بین ۱۲ تا ۲۰ میلیون تومان عرضه میشود.