رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: باعث شرمندگی است که هنوز روی حقوق معلمان و کم و زیاد شدن آن صحبت میکنیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا حاجی بابایی وزیر اسبق آموزش و پرورش و رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر به قانون اساسی و سیاستهای کلی ابلاغی از سوی رهبری پایبند بوده و به آن عمل کنیم میتوانیم به بسیاری از خواستهها جامه عمل بپوشانیم و به این نقطه برسیم که آموزش و پرورش حرف اول نظام و در اولویت اول باشد.
وی افزود: اگر آموزش و پرورشی مترقی، پویا و قدرتمند داشته باشیم مشکلاتی که امروز گریبانگیر آن است را دیگر شاهد نخواهیم بود. منظورم این دولت و آن دولت و دوره خاصی از مجلس هم نیست؛ تا امروز هرچه تلاش کردیم نتوانستیم آموزش و پرورش را به اولویت اول جامعه تبدیل کنیم و باعث شرمندگی است که هنوز روی حقوق معلم و کم و زیاد شدن آن صحبت میکنیم. همه چیز شده است بحث حقوق و کمتر فرصت شده روی سندتحول بنیادین و حقوق معلم و شأن دانش آموزان متمرکز شویم.
حاجی بابایی با بیان اینکه همیشه طی ۳۰ سال گذشته حرفم همین بوده و آن را فریاد زده ام؛ اما این موضوع کار یک سال و دو سال و یک دوره مجلس و دولت نیست گفت: مقام معظم رهبری تاکید فرمودند که آموزش و پرورش باید در راس وزارتخانهها باشد. اما امروز اینگونه نیست. یکبار نشده که دولتها و مجلسها قدرتمندانه بایستند و مشکلات آموزش و پرورش را حل کنند.
وی در پاسخ به پرسش یکی از مخاطبان برنامه مبنی بر اینکه "شما خودتان در دوره وزارت و نمایندگی مجلس چه کاری انجام داده اید و اگر شما نتوانید این کار را انجام دهد پس چه کسی میتواند؟ " گفت: بنده وقتی وزیر آموزش و پرورش بودم، حقوق کارمندان را ۲.۷ برابر کردیم، دانشگاه فرهنگیان را ایجاد کردیم، سندتحول را نوشتیم و ۱۷۱ برنامه جدید را اجرا کردیم. حاجی بابایی افزود: اکنون نیز در مجلس قانونگذار هستم و برنامه ششم توسعه را نوشتیم. در کل برنامههای توسعه قبلی یک دهم حجمی که در برنامه ششم به آموزش و پرورش پرداخته شده نپرداخته اند.
وزیر اسبق آموزش و پرورش تاکید کرد: مجلس باید پای آموزش و پرورش بایستد؛ نه اینکه بنده نوعی به تنهایی این کار را انجام دهم. دولت باید پای آموزش و پرورش بایستد؛ نه وزیر آموزش و پرورش به تنهایی. مجلس و دولت باید آموزش و پرورش را حرف و اولویت اول خودشان بدانند. ما همیشه برای آنچه در قانون اساسی آمده باید بجنگیم، اما فراکسیون فرهنگیان که به تنهایی یک مجلس نیست. باید خواستهها و مطالبات به قانون تبدیل شوند و اثر آن به سفره مردم برسد.
وی افزود: مردم باید از نمایندگان خود و رئیس جمهورشان مطالبه کنند. معلمان را دوست دارم، چون باید فرزندان این مرز و بوم را تربیت کنند. بنده راهکار میدهم، شعار نمیدهم.
اقای حاج بابایی از اینکه حقوقها کم میباشد حرفی نیست ولی فرهنگیان در طول سال چقدر فعالیت کاری دارند هر روز تعطیل ایا کسیکه دایما کار می کند با اینها که در تعطیلات هستند یکی میباشد اگر عدالت بر قرار شود به کسیکه کار بیشتر نه استراحت بیشتر دارد حقوق بیشتری باید تعلق گیرد حقوق نظامی با غیر نظامی باید یکی باشد قاضی و غیر قاضی همین طور مشاغل دیگر ولی در این مملکت کسی که کار نکند حقوق بیشتری طلب میگیرد و طلب کار هم میباشد
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.