آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۴۷۸۷
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

ظهره‌وند: تروریست خواندن حزب الله توسط آلمان نتیجه نفوذ صهیونیست‌ها در این کشور است

یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: تصمیم آلمان در تروریستی خواندن حزب الله برآمده از استقلال فکری این کشور نیست، اساسا در ساختار آلمان به دلیل در اختیار داشتن پست‌های کلیدی توسط صهیونیست‌ها انتظاری بیش از این نمی‌توان داشت.

ظهره‌وند: تروریست خواندن حزب الله توسط آلمان نتیجه نفوذ صهیونیست‌ها در این کشور است

ابوالفضل ظهره‌وند، کارشناس مسائل غرب آسیا و سفیر سابق ایران در افغانستان در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره اقدام دولت آلمان علیه حزب الله لبنان و جلوگیری از فعالیت این گروه در خاک آلمان و تروریستی خواندن حزب الله گفت: در این اقدام بی خردانه دولت آلمان شاخه فعالین سیاسی حزب الله را جزو گروه‌های تروریستی برده است و پلیس این کشور تلاش کرده فعالین سیاسی حزب الله در آلمان دستگیر کند.

وی با بیان اینکه آلمان یک کشور اشغال شده است که هنوز در خصوص قصه هولوکاست به صهیونیست‌ها غرامت پرداخت می‌کند، گفت: جریان صهیونیستی در آلمان بسیار قوی است و اساسا آلمان در مسائل سیاسی به کوتوله سیاسی معروف است وزیر بلیط رژیم صهیونیستی و آمریکا اداره می‌شود و استقلال چندانی ندارد، اما قدرت  برتر اقتصاد اروپاست که این قدرت در دست صهیونیستهای این کشور است

این کارشناس مسائل غرب آسیا با تاکید بر اینکه این تصمیم دولت آلمان تصمیمی برآمده از استقلال فکری این کشور نیست، گفت: اساسا در ساختار آلمان به دلیل در اختیار داشتن پست‌های کلیدی توسط صهیونیست‌ها انتظاری بیش از این نمیتوان داشت.

وی تصریح کرد: تروریستی خواندن حزب الله توسط آلمان هم زمان با تحرکات منطقه‌ای آمریکا صورت می‌گیرد و در حقیقت زمانی که آمریکایی‌ها در منطقه به جابه جایی نیرو‌ها در اربیل و ساماندهی داعش علیه نیرو‌های حشدالشعبی مشغولند این تصمیم نیز اتخاذ می‌شود و به نظر می‌رسد مجموعه این استراتژی از یک سناریو پیروی می‌کند که جلودار آن در شرایط کرونایی آلمان‌ها شدند تا خوش خدمتی خود به اسرائیل و آمریکا را ثابت کرده باشند.

ظهره‌وند درباره دلایل افزایش فشار‌ها در چند ماه اخیر برعلیه حزب الله لبنان گفت: فشار بر حزب الله، فشار بر مقاومت است و شاهد این ادعا اتفاقاتی است که این روز‌ها در یمن نیز رخ می‌دهد و همچنین تلاش آمریکایی‌ها برای جلوگیری از لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران در سازمان ملل هم از آن دست است..

این کارشناس مسائل غرب آسیا ادامه داد: آمریکا و غرب در این روز‌ها به شدت در شرایط رکود اقتصادی به سر می‌برند و به نظر می‌رسد امروز مترصد شکل دهی به دور جدیدی از بحران در غرب آسیا و بی ثبات سازی منطقه به منظور جلوگیری از فروپاشی اقتصادی خود هستند.

وی گفت: هر چه قدر بیرون غرب بی ثبات‌تر باشد آن‌ها می‌توانند سلاح‌های خود را با ویترین برقراری ثبات در منطقه به فروش برسانند و رونق اقتصادی خود را رقم بزنند بنابراین غرب مترصد نجات خود از فروپاشی است تا با سرشکنی هزینه‌های خود بر کشور‌های غرب آسیا تنفسی به اقتصاد خود داده باشد.

ظهره وند در پایان خاطرنشان کرد: آن‌ها با ایجاد جنگ قیمت نفت سعی می‌کنند با بی ثباتی پول خود مبارزه کنند و به این ترتیب کشور‌های غرب آسیا به ویژه ایران را تحت تاثیر محاصره اقتصادی خود قرار دهند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار