کد خبر:۸۴۴۹۹۰

مروری بر زندگی یک معلم شهید

محمد طالبیان از پیشکسوتان نهاوندی مبارز با رژیم پهلوی و از فرهنگیان و رزمندگان دوران دفاع مقدس پرداخته است. محمد طالبیان یکی از فعالان سیاسی قبل انقلاب بود که رهبری معنوی «گروه ابوذر» را برعهده داشت.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب «آقای معلم» خاطرات شهید محمد طالبیان است که به قلم مهین سمواتی به نگار در آمده و توسط نشر فاتحان به چاپ رسیده است. در روز‌هایی که مدارس تعطیل هستند و توصیه کادر درمان به حضور در منزل است مطالعه این کتاب با توجه به اینکه در هفته معلم قرار داریم پیشنهادی برای پرکردن اوقات فراغت به مخاطبانش است.

محمد طالبیان از پیشکسوتان نهاوندی مبارز با رژیم پهلوی و از فرهنگیان و رزمندگان دوران دفاع مقدس پرداخته است. محمد طالبیان یکی از فعالان سیاسی قبل انقلاب بود که رهبری معنوی «گروه ابوذر» را برعهده داشت.

این کتاب در سه فصل تنظیم شده است. بخش نخست آن به خاطرات کودکی تا ۱۸ سالگی او اختصاص دارد که برگرفته از دست‌نوشته‌های شهید است. بخش دوم شامل خاطرات خانواده و دوستان شهید و بخش سوم خاطرات همرزمان شهید را در برمی‌گیرد.

محمد طالبیان ۷ دیماه سال ۱۳۱۶ در شهرستان نهاوند به دنیا آمد. تا پایان مقطع کارشناسی رشته مترجمی زبان عربی ادامه تحصیل داد. با پیوستن به آموزش و پرورش، به عنوان معلم مشغول به خدمت شد. سال ۱۳۳۹ ازدواج کرد و دو پسر و ۴ دختر از خود به یادگار گذاشت. قبل از انقلاب از مبارزان سرشناس انقلابی بود و پس از انقلاب و دوران دفاع مقدس نیز در تمام طول جنگ در جبهه‌های نبرد شرکت داشت.

پس از سال‌های دفاع مقدس، در سال ۱۳۷۰ و با شرکت در عملیات سرکوبی منافقین در خاک عراق، به درجه رفیع شهادت نائل آمد، اما پیکرش به وطن بازنگشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار