بعد از بیکاری شدیدی که در آمریکا بر اثر شیوع ویروس کرونا به وجود آمده، آمریکاییها مجبور شدهاند یا اجاره خانه خود را پرداخت کنند و یا به فکر غذا برای خود باشند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، وبگاه «یواسای تودی» در گزارشی که امروز منتشر شد به افزایش بیکاری در آمریکا به دلیل شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و نوشت، طی هفت هفته در بحبوحه شیوع ویروس کرونا در آمریکا، ۳۰ میلیون آمریکایی کارهای خود را از دست دادهاند و مجبور شدهاند بین دو گزینه پرداخت اجاره یا قبضهای خدماتی و تهیه غذا برای خود و خانوادهشان یکی را انتخاب کنند.
به نوشته پایگاه «یواسای تودی»، بحران مالی آمریکا در زمانی ظهور پیدا کرد که خانوادهها در این کشور قبلاً خود در لبه نابودی بر اثر فقر قرار داشتهاند. بر اساس این گزارش، حتی قبل از شیوع ویروس کرونا نیز حدود یک سوم آمریکاییها هیچ پساندازی نداشتهاند و بیش از ۲۰ درصد از کودکان آمریکایی نیز در خانوادههایی زندگی میکنند که زیر خط فقر هستند.
بر اساس گزارش «مرکز تحقیقات پیو»، تعطیلی در آمریکا بر اثر شیوع بیماری کرونا، مشکلات اقتصادی این کشور را افزایش داده است و ۵۲ درصد از آمریکاییهایی که درآمد پایینی دارند میگویند خود یا اعضای خانوادهشان شغلشان را از دست دادهاند و یا حقوقشان را در دوران کرونا کاهش یافته است. بر اساس این گزارش از اواسط ماه مارس، از هر ۶ نفر در آمریکا بیش از یک نفر شغل خود را در این دوره از دست داده است.
پایگاه «یواسای تودی» در ادامه این گزارش نوشت، در هفته آخر مارس، ۶/۶ میلیون آمریکایی مطالبات بیکاری داشتهاند و هفته بعد نیز ۶/۶ میلیون آمریکایی به ویروس کرونا مبتلا شدند. در هفتههای بعد نیز ۴.۹ میلیون نفر در این کشور مطالبات بیکاری خود را ثبت کردند.
به نوشته یواسای تودی، ترس و نگرانی آمریکاییها هر هفته به دلیل احتمال بیکاری آنها به دلیل شیوع ویروس کرونا، افزایش یافته است تا سرانجام ۳۰ میلیون آمریکایی مجبور شدند برای دریافت مزایای بیکاری خود ثبتنام کنند. به همین دلیل آمریکاییها که دیگر نمیتوانند بیکاری خود را تاب بیاورند، به فروش داراییهای خود، مصرف پسانداز، دریافت وام و حتی پیدا کردن کارهایی مانند پیک رستوران رو آوردهاند که البته این نوع مشاغل آنها را در خطر ابتلا به ویروس کرونا قرار میدهد.
یواسای تودی در پایان نوشت، با گذشت هفتهها و افزایش بیکاری در آمریکا، در بحبوحه شیوع ویروس کرونا قانونگذاران در کاخ سفید و حتی مقامات در شهرهای کوچک مجوز بازگشایی اقتصاد را ارائه دادند و یا دستور متوقف کردن دوران قرنطینه را صادر کردند و آمریکاییهای بیشتری را در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا قرار دادند.
به نوشته یواسای تودی، در ماه آوریل، ویروس کرونا بیش از پیش در آمریکا گسترش پیدا کرده است.
در کمتر از سه ماه ۷۰ هزار و ۸۴۷ آمریکایی به دلیل ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادهاند.