کد خبر:۸۴۵۹۹۵
جهانپور اعلام کرد

تعداد ابتلا به کووید ۱۹ در ایران از مرز ۱۰۰ هزار نفر گذشت / شناسایی ۱۶۸۰ مبتلای جدید به ویروس کرونا

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۶۸۰ مبتلای جدید به ویروس کرونا ظرف ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۶۸۰ مبتلای جدید به ویروس کرونا ظرف ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
وی ادامه داد به این ترتیب تعداد کل مبتلایان از مرز ۱۰۰ هزار نفر گذشته و به طور دقیق به عدد ۱۰۱ هزار و ۶۵۰ مورد قطعی رسید.

جهانپور گفت: آنچه به طور واضح می‌توان دید روند صعودی تدریجی چند روز اخیر است که باید فکری به حال آن شود.

وی افزود: در این میان ۸۱۵۸۷ هموطن هم بهبود یافته اند که این روند همچنان ادامه دارد.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت همچنان ۲۷۳۵ نفر از مبتلایان در بخش مراقبت ویژه هستند.

جهانپور خاطرنشان کرد: ۷۸ هموطن هم ظرف ۲۴ ساعت گذشته فوت کردند و تا این لحظه ۶۴۱۸ مورد فوت قطعی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا داشته ایم.

وی با اشاره به این مطلب که تا این لحظه بیش از ۵۳۱ هزار تست اخذ شده است گفت: روند بیماریابی ادامه دارد.

سخنگوی وزارت بهداشت به ضرورت رعایت فاصله اجتماعی و ماندن در خانه و کاهش تردد‌ها اشاره کرد و گفت: این افزایش تعداد مبتلایان روز‌های اخیر ناشی از رفتار‌های ما است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار