به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران در دیدار با رئیس و جمعی از اساتید دانشگاه تهران با تاکید بر لزوم گسترش همکاریهای علمی و فعالیتهای تحقیقاتی این دانشگاه، گفت: عملیاتی سازی پژوهشهای از اهمیت بالایی برخوردار است؛ از طرفی محدودیتهای زمانی در اپیدمی باید مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه هنوز در بحران کرونا به ثبات نرسیدهایم و ممکن است شرایط کاملا تغییر کند.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران با اشاره به اهمیت استفاده از نرم افزاهای سمپتوم شناسی و استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی به کمک دادههای بیمارستانی، طراحی بستههای تشخیصی را از جمله اقدامات موثر در شناسایی و درمان مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ دانست.
وی پیشگیری، تشخیص و درمان را سه محور اصلی مقابله با کرونا اعلام کرد و گفت: امیدواریم در خصوص افزایش همکاری مطابق با این سه محور، به ویژه تشخیص، در غالب کارگروههای مشترک اقدام شود.
در این دیدار محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، مدیر کارگروههای بیوفیزیک، تولید دارو و واکسن، هوش مصنوعی و دادههای بزرگ، ساخت و ارتقای کیتهای تشخیصی حضور داشتند و به بیان گزارش مختصری از اهم فعالیتهای اساتید و دانشجویان دانشگاه در زمینه مقابله با بحران کرونا پرداختند.