آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۷۶۶۸
رئیس سازمان صنعت استان تهران خبر داد

بازرسی‌های سازمان صمت در بازار خودرو آغاز شد/ فروش خودرو صفر فقط ۱۰ درصد بالای قیمت کارخانه

رئیس سازمان صنعت استان تهران از شروع بازرسی‌های این سازمان از بازار خودرو خبر داد و گفت: در صورت تخلف و فروش قیمت خودرو صفر در بازار، پرونده به تعزیرات ارسال می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یدالله صادقی در خصوص بازگشایی صنوف پر خطر اظهار داشت: هنوز تصمیمی در خصوص این مشاغل گرفته نشده و تا زمانی که ستاد ملی کرونا نظر خود را اعلام نکند، نمی‌توان پیش بینی در این خصوص داشت.

وی در خصوص بازرسی بازار خودرو نیز گفت: پس از اینکه ٢٢اردیبهشت ماه (دوشنبه) ستاد تنظیم بازار قیمت گذاری خودرو را اعلام کرد و مقرر شد قیمت خودرو صفر در بازار ۱۰ درصد بالاتر از نرخ کارخانه، بفروش برسد، بازرسی‌های سازمان صنعت در این خصوص شروع شد.

رئیس سازمان صنعت استان تهران ادامه داد: با توجه به اینکه هنوز دستورالعمل قیمت گذاری رسما ابلاغ نشده است، ولی سازمان صمت کار بازرسی را شروع کرده و درصورت شکایت و یا تخلف فروش خودرو در نمایشگاه‌های ماشین بیش از نرخ مصوب، پرونده به تعزیرات ارسال می‌شود.

گفتنی است، دوشنبه ٢٢اردیبهشت ماه سال جاری پس از کش و قوس‌های زیاد، قیمت خودرو در جلسه ستاد تنظیم بازار مشخص و روش و نحوه فروش محصولات ایران خودرو و سایپا تصویب شد. بر این اساس قیمت محصولات سایپا بطور متوسط ٢٣درصد و ایران خودرو ۱۰ درصد افزایش یافت. همچنین قیمت خودرو صفر در بازار آزاد فقط با ۱۰ درصد بیشتر از قیمت کارخانه فروخته می‌شود.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار