دانشگاه تبريز از نظرات مشورتي جانبازان و آزادگان بهره مي‌گيرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۸۹
در مراسم تجليل از جانبازان و آزادگان دانشگاه تبريز مطرح شد

دانشگاه تبريز از نظرات مشورتي جانبازان و آزادگان بهره مي‌گيرد

رئيس دانشگاه تبريز با تاكيد بر حمايت همه‌جانبه از جانبازان و آزادگان در دانشگاه تبريز گفت: با توجه به خلوص نيت و احساس مسئوليت اين قشر، دانشگاه تبريز از مشاوره و ارائه پيشنهادات جانبازان و آزادگان براي ارتقاي فعاليت‌هاي دانشگاه استقبال مي‌كند.

به گزارش گروه دريافت خبر «شبكه خبر دانشجو» دكتر سيد محمدتقي علوي در مراسم تجليل از جانبازان و آزادگان دانشگاه تبريز كه در تالار علامه جعفري اين دانشگاه برگزار شد، طي سخناني از جانبازان و آزادگان به عنوان متعهدترين نيروها نسبت به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ياد كرد و گفت: جانبازان و آزادگان در هر بخشي كه مسئوليتي را برعهده گرفته اند به خوبي از عهده آن برآمده و مايه سرافرازي نظام شده اند.

وي پيروزي انقلاب اسلامي را مرهون پيروي از مكتب اسلام، رهبري، وحدت و انسجام ملت دانست و گفت: تداوم انقلاب اسلامي نيز به اين عوامل بستگي دارد و در اين ميان، وحدت و انسجام ميان ملت از عوامل مهمي است كه بايد براي حفظ آن برنامه ريزي شود.

علوي با تاكيد بر انسجام و وحدت ميان همه نيروها افزود: گسترش فرهنگ ايثار و شهادت الگوي مناسبي براي ايجاد اين انسجام است، بنابراين بايد تلاش كنيم كه دايره اين گستره هر روز بيشتر شده و موج جديدي براي الگوسازي نسل جديد كشور ايجاد شود.

وي وظيفه و مسئوليت جانبازان و آزادگان را خطير توصيف كرد و گفت: با توجه به جايگاه ويژه جانبازان و آزادگان، بايد اين قشر به عنوان الگو در جامعه مطرح شود.

رئيس دانشگاه تبريز با تاكيد بر رعايت و اجراي كليه مقررات و قوانين مربوط به آزادگان، جانبازان و ايثارگران در اين دانشگاه و همچنين ارتقاي شغلي و آموزشي اين قشر افزود: دانشگاه تبريز وظيفه خود مي داند تا به پاس خدمات اين قشر، حمايت هاي لازم را از آزادگان، جانبازان و ايثارگران به عمل آورد.

در اين نشست همچنين، مهندس حاجي زاده، نماينده ايثارگران، آزادگان و جانبازان دانشگاه تبريز طي سخناني با بيان مشكلات اين قشر، پيشنهاداتي را براي اجراي بهتر مقررات و فعاليت هاي اين دانشگاه ارائه كرد.

همچنين در پايان اين نشست از 44 نفر از كاركنان جانباز و آزاده دانشگاه تبريز با اهداي لوح تقدير و هدايايي تجليل شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار