کد خبر:۸۵۱۲۴۳
از سوی ستاد نانو؛

دومین دوره آنلاین اعتبارسنجی کسب‌وکار‌های نوپا تابستان امسال برگزار می‌شود

کارگروه نوآوری و توسعه فناوری ستاد نانو دومین دوره اعتبارسنجی کسب‌وکار‌ها را به صورت آنلاین در تابستان سال جاری برگزار خواهد کرد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، قبل از اینکه دنبال جذب سرمایه و حمایت برای کسب و کار خود باشید ابتدا آن را تست کنید! کارگروه نوآوری و توسعه فناوری ستاد نانو به منظور کمک به توسعه کسب و کار‌های نوپا و استارتاپ‌هایی که محصولی با تائیدیه نانومقیاس آزمایشی دارند، دومین دوره اعتبارسنجی کسب و کار‌ها را به صورت آنلاین در تابستان سال جاری برگزار خواهد کرد.

در مسیر رشد یک کسب و کار فناورانه علاوه بر تمرکز روی توسعه فناوری و مباحث فنی باید به صورت ویژه به شناخت بازار و مشتریان آن کسب و کار پرداخت. چالش بسیاری از متخصصان فنی در مراحل اولیه توسعه یک کسب و کار در این نکته نهفته است. آن‌ها انتظار دارند بدون ارتباط با بازار و شناخت دقیق مشتریان، در آزمایشگاه و دفتر خود به کشف و نوآوری بپردازند و بر این اساس یک کسب و کار را به صورت موفقیت آمیزی اداره کنند. اما با استناد به تجربه بسیاری از کارآفرینان در این حوزه با اطمینان می‌توان گفت که لازمه حیات یک کسب و کار نوپا این است که افراد اداره کننده آن دفتر کار و آزمایشگاه خود را ترک کرده و به سراغ مشتریان خود بروند تا بتوانند بر اساس نیاز آن‌ها ارزش پیشنهادی خود را طراحی کنند.
 
در این دوره سعی بر آن است که استارتاپ‌ها و کسب و کار‌های نوپا مشتریان خود را به صورت دقیق بشناسند و بر اساس این شناخت فرضیات خود را اعتبارسنجی کنند و در نهایت ارزش پیشنهادی و مدل کسب و کار خود را طراحی کنند.

در این برنامه که با پشتیبانی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با هدف تسریع رشد کسب و کار‌های نوپای نانویی در مراحل ابتدایی تشکیل آن‌ها برگزار می‌شود، افراد و تیم‌های فناور توسط مربیان و مشاوران مجرب در زیست بوم نوآوری نانو به صورت ساختارمند پشتیبانی می‌شوند.

مهمترین هدف از برگزاری دوره اعتبارسنجی کمک کردن به شرکت‌کنندگان برای بررسی قابلیت تبدیل کردن فناوری خود به یک کسب و کار تکرارپذیر و مقیاس‌پذیر است. این دوره در مدت ۳ ماه (۱۲ هفته) به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند به یک تصویر روشن از ظرفیت‌های فناوری و بازار خود برسند تا یک تصمیم کلیدی برای ادامه کار و یا کنار گذاشتن آن بگیرند. در هر هفته، یک روز کامل به ارائه تیم‌ها از پیشرفت فرآیندها، دریافت بازخورد و آموزش اختصاص دارد و در دیگر روزها، استارتاپ‌ها باید با ارتباط با مشتری و یادگیری از آن‌ها، مدل کسب و کار خود را طراحی و تکمیل و اعتبارسنجی کنند.
 
در این مدت، کارآفرینان باید با استفاده از روش‌های آموزش داده شده، مشتریان خود را شناسایی کنند و در یک فرآیند ساختارمند، فعالیت‌های اصلی، مشکلات، و منافع مشتریان را استخراج و تحلیل کنند و علاوه بر آن، قابلیت ارائه یک ارزش قابل توجه به مشتریان را بررسی نمایند. این فرآیند ویژگی‌های فناوری‌های سطح بالا را در نظر می‌گیرد و با بهره‌گیری از مربیان متخصص بر روی ارائه راه‌حل‌های نوآورانه برای مشکلات واقعی تمرکز می‌کند.

چشم انداز برنامه این است که در پایان این دوره تیم‌ها با اعتبارسنجی فرضیات کسب و کار خود، مشتریان اولیه خود را به صورت دقیق شناخته باشند و با طراحی مدل کسب و کار متناسب با این بخش از مشتریان بتوانند مراحل بعدی رشد کسب و کار خود را که عبارتست از جذب سرمایه، ورود به شتابدهنده‌ها، خلق جریان درآمدی و یا افزایش حجم فروش باشد را با موفقیت آغاز نمایند.

این دوره صرفا یک دوره آموزشی نیست و در آن تیم‌ها به صورت فعال و مشارکتی مطالبی را فراگرفته و اجرا می‌کنند. در طول این برنامه منتور‌ها کنار تیم‌های شرکت‌کننده قرار دارند و شرکت‌کنندگان را در راستای دستیابی به اهداف خود راهنمایی و همراهی می‌کنند. از طریق این لینک می‌توانید اطلاعات دقیقتری بر اساس نظرات افراد شرکت کننده در اولین دوره اعتبارسنجی کسب نمایید.

فناوران دارای تاییدیه نانومقیاس آزمایشی می‌توانند برای ثبت نام در این دوره که در تابستان سال جاری برگزار خواهد شد تا تاریخ ۲۵ خرداد ماه ۹۹ از طریق این فرم اطلاعات و درخواست خود را ثبت نمایند. تیم‌های حاضر در این دوره از حمایت ۹۰ درصدی هزینه شرکت در این دوره توسط ستاد نانو برخوردار خواهند شد. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید از طریق ایمیل www.Bridge@nano.ir و شماره‌های ۰۲۱۶۳۱۰۳۱۳۴ و شماره ۰۹۹۱۷۵۰۸۶۵۴ که قابلیت پاسخگویی ۲۴ ساعته در شبکه‌های اجتماعی ر ا نیز دارد، ارتباط بگیرید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار