رئیس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از انجام ۳۰ هزار بازدید بهداشتی توسط بازرسان بهداشت محیط دانشگاه در طی ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجید تاجیک، با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی در ماه رمضان، گفت: کارشناسان بهداشت محیط در ماه رمضان از ۱۵۶۹ مورد شیرینی فروشی و کارگاه قنادی، ۶۵۳ مورد محل تهیه و فروش اختصاصی زولبیا بامیه و شیرینیهای سنتی، ۱۲۰۱ مورد مرکز فروش آش و حلیم، ۵۶۰ مورد از مساجد و ۲۵۹۳۸ مورد نیز از سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازرسی انجام دادند.
به گفته وی، این بازرسیها توسط کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیر اداری از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب از مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس بویژه قنادیها و مراکز طبخ حلیم و آش صورت گرفت.
تاجیک خاطرنشان کرد: این نظارتها منجر به معرفی ۲۲۲ واحد متخلف به مراجع قضائی و تعطیلی ۱۸۵ واحد متخلف از قوانین بهداشتی و کشف و معدوم سازی ۷۵۹۳ کیلوگرم مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی شد.
به گفته وی، همچنین ۸۰۸۳ مورد سنجش عوامل محیطی با دستگاههای پرتابل، ۱۱۸ مورد نمونه برداری مواد غذایی، ۷۹۱ مورد نمونه برداری میکروبی و ۹۶۴۶ مورد کلرسنجی از آب شرب انجام پذیرفت.
تاجیک ادامه داد: در این مدت هماهنگی با سایر دستگاههای نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی و نیروی انتظامی سبب شد تا ۵۳۱ مورد بازرسی مشترک صورت گرفته و کارشناسان ۲۵۸ مورد شکایت واصله از سامانه ارتباطات مردمی ۱۹۰ را در کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار دادند.
به گفته وی، با توجه به اهمیت حفظ سلامت نیروی کار و مردم استفاده کننده از خدمات مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی؛ کارشناسان بهداشت محیط در بازدیدهای خود علاوه بر نظارت بر رعایت اصول بهداشتی، توجه به مقررات فاصله گذاری اجتماعی را نیز در دستور کار خود قرار داده بودند.