کد خبر:۸۵۳۳۶۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

گرامی‌مقدم: دولت‌ به توسعه پایدار و عادلانه بی‌توجه است / گزاره‌های اقتصادی کشور از بی‌انضباطی‌ تبعیت می‌کند

سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: دولت‌ موظف به ایجاد توسعه پایدار و متوازن در کشور‌ است و توسعه با موضوعیت اقتصاد تعریف می‌شود. داشتن ثبات و عدم وجود فراز و نشیب‌های معنادار، از ویژگی مهم توسعه پایدار است.
امید فعال

گرامی‌مقدم: کاهش نرخ بیکاری از ویژگی‌های توسعه پایدار است /  توزیع نامتوازن جمعیتی در شهرهای ایران

 

اسماعیل گرامی مقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری دانشجو، در تشریح نشست (روز شنبه ۱۷ خردادماه) کمیته اقتصادی حزب اعتماد ملی، اظهار داشت: این جلسه با ریاست سیدرضا نوروز زاده «نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی»، اعضای کمیته اقتصادی، نفرات کمیته‌های مربوطه و با حضور ویژه فرشاد مؤمنی «صاحب‌نظر اقتصادی» در دفتر حزب اعتماد ملی برگزار شد.

گرامی مقدم با اشاره به اینکه در این نشست به‌مرور اخبار و بررسی چالش‌های روز اقتصادی کشور پرداخته شد، گفت: در جلسه گذشته، الیاس حضرتی «قائم‌مقام حزب» نکاتی را درباره عوامل عدم دسترسی به سطح توسعه پایدار، فقدان وجود نظم در نظام اقتصادی کشور و همچنین پیرامون عدم توجه دولت‌ به توسعه پایدار و عادلانه را بیان کرد.

وی ادامه داد: فرشاد مؤمنی هم در پاسخ به سؤالات افراد حاضر در جلسه پیرامون سهم تأثیرگذاری تحریم‌ها بر عدم شکل‌گیری توسعه متوازن و همچنین سهم سوء مدیریت‌ها در عدم تحقق برنامه‌های پنج‌ساله، نکاتی را مطرح کرد.

سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه دولت در راستای تحقق مسئله توسعه در کشور، وظایفی دارد، بیان داشت: دولت‌ موظف به ایجاد توسعه پایدار و متوازن در کشور‌ است و توسعه با موضوعیت اقتصاد تعریف می‌شود. تعریف توسعه‌یافتگی در ویژگی‌های آن است و می‌توان به پیشی گرفتن صادرات از واردات در کشورها، ثبات در نرخ تورم و تک‌رقمی بودن آن، افزایش قدرت پول ملی در برابر پول‌های خارجی و کاهش نرخ بیکاری اشاره کرد.

گرامی مقدم افزود: داشتن ثبات و عدم وجود فراز و نشیب‌های معنادار، از ویژگی مهم توسعه پایدار است؛ مثلاً در یک کشوری مثل آلمان که توسعه متوازن جمعیتی دارد، تقریباً بین ۵۰۰ هزار نفر تا یک و نیم میلیون نفر جمعیت در شهر‌ها مختلف ساکن هستند ولی در شهر‌های ایران، توزیع نامتوازن جمعیتی را نظاره‌گر هستیم.

وی ادامه داد: به همین دلیل، گزاره‌های اقتصادی از بی‌انضباطی‌هایی تبعیت می‌کند؛ برای مثال در نقطه‌ای از کشور، کارخانه‌ای احداث می‌شود اما اقلیم آن منطقه با مشکل کمبود آب مواجه است و این امر با توسعه متوازن همخوانی ندارد و می‌تواند مشکلاتی جدی را ایجاد کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار