آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۳۵۷۹

بازگشایی مرزهای روسیه از ۱۱ تیر

معاون نخست وزیر روسیه اعلام کرد که آغاز سفر‌های گردشگری بین‌المللی در روسیه برای اول ماه جولای (۱۱ تیر ماه) برنامه‌ریزی شده است بنابراین مرز‌های بین‌المللی روسیه از این تاریخ به بعد باز است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دمیتری چرنیشنکو در جلسه دولت این کشور که به ریاست میخاییل میشوستین نخست وزیر در فرمت وبینار برگزار شد، گفت: سران مناطق روسیه (سران جمهوری‌ها و استان‌ها) تا روز ۱۵ ماه ژوئن (۲۶ خرداد) برنامه آغاز فصل گردشگری را تنظیم خواهند کرد.

وی افزود: این برنامه با مشارکت آژانس فدرال گردشگری روسیه، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و وزارت بهداشت روسیه تنظیم خواهد شد.

به گفته معاون نخست وزیر روسیه، در زمان حاضر در ۲۵ منطقه روسیه هتل‌ها فعالیت می‌کنند و فقط گردشگران محلی را می‌پذیرند.

وی افزود: انتظار داریم در هفته‌های آینده در نیمی از مناطق روسیه (بیش از ۴۰ جمهوری و استان) هتل‌ها فعالیت خود را آغاز کنند امروز در بیش از ۴۰ منطقه روسیه شرایط برای فعالیت هتل‌ها فراهم شده است.

میشوستین نخست وزیر روسیه نیز در جلسه امروز گفت که مردم روسیه می‌توانند برای کار، ملاقات با بستگان و آموزش به خارج سفر کنند.

بر اساس آخرین اطلاعات ستاد مبارزه با کرونا در روسیه، تاکنون در این کشور تست کرونای ۴۷۶ هزار و ۶۵۸ نفر مثبت بوده و بیش از ۲۳۰ هزار نفر بهبود یافته و ۵ هزار و ۹۷۱ نفر هم جانباخته‌اند.

به عقیده کارشناسان، روسیه از دوره اوج شیوع بیماری کرونا عبور کرده و بتدریج محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با کرونا لغو می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار