نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندهای با رایزنی پروندهاش را به وزارت نفت منتقل میکند اما حقوقی که در دستگاه قبلی میگرفت ۵ میلیون بوده ولی زمانی که استخدام وزرت نفت شده، حقوقش به ۱۵ میلیون افزایشیافته است.
سید حسین نقوی حسینی، نماینده دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه میتوان از ظرفیت نمایندگان اسبق استفاده کرد، اظهار داشت: قطعاً تجربه نمایندگان میتواند باعث پیشرفت کشور شود و نمایندگان پس از پایان دوره خود، به چند گروه تقسیم میشوند؛ دسته اول کارمندان دستگاههای دولتی بودند که در انتخابات مجلس نامزد شدند و رای آوردند.
وی ادامه داد: برخی از نمایندگان، سابقه مدیریت دارند و قبل از نمایندگی خود، فعالیتهایی در حوزهی مدیریت داشتند؛ بهعنوان مثال فردی معاون وزیر یا استاندار بوده است و بعد از پایان نمایندگی به دستگاهی اجرایی که قبل از ورود به مجلس در آن فعالیت میکرد، بازمیگردد و این نمایندگان از جایگاه اجتماعی بالایی برخوردار هستند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه گروهی از نمایندگان از موقعیت سیاسی خود سوءاستفاده میکنند، بیان داشت: متأسفانه ناظر بر آن هستیم که فردی نماینده میشود و در هیچ یک از دستگاههای اجرایی حضور نداشته است ولی چون به مجلس راه پیداکرده، بدون آزمون و بهراحتی استخدام دستگاههای دولتی میشود.
نقویحسینی تصریح کرد: قطعاً جایگاه نمایندگی برای افراد، امتیازهایی به دنبال دارد اما این امر نباید دلیلی شود که فرد از این امتیازها سوءاستفاده کند.
وی افزود: مثلاً فردی کارمند آموزشوپرورش بوده و در طول نمایندگی خود در مجلس، پروندهاش را به وزارت امور خارجه منتقل کرده است و کارمند وزارت امور خارجه میشود و بعدها به عنوان سفیر در آن دستگاه کار میکند؛ این درحالی است که وی در آموزشوپرورش بهعنوان یک معلم فعالیت میکرد و این نمونه بارز رایزنی و استفاده غلط از امتیاز نمایندگی است.
نقوی حسینی گفت: اگر فردی مدرک دکترا و عضو هیئتعلمی دانشگاه باشد و بعد از نمایندگی به دستگاهی که در آنجا مشغول فعالیت بوده برگردد، این امر طبیعی است.
نماینده سابق مجلس تأکید کرد: نمایندهای با رانت پرونده خود را به وزارت نفت منتقل میکند اما حقوقی که در دستگاه قبلی میگرفت ۵ میلیون بود ولی زمانی که استخدام وزرت نفت میشود، حقوقش به ۱۵ میلیون افزایش مییابد.