کد خبر:۸۵۴۰۸۵
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

فتحی: رفتارهای غیرقانونی آمریکا در آژانس یک جنجال تبلیغاتی است / دولت‌ها با احتیاط به رفتار آمریکا نگاه می‌کنند

یک کارشناس مسائل هسته‌ای گفت: به نظر می‌رسد آمریکا در مدت کوتاه پیش رو از عمر باقیمانده دولت ترامپ چندان در پیشبرد سیاست‌های خصمانه خود علیه ایران موفق نباشد و اقدامات ایالات متحده بیشتر یک جنجال تبلیغاتی است.

فتحی: رفتارهای غیرقانونی آمریکا در آژانس یک جنجال تبلیغاتی است / دولت‌ها با احتیاط به رفتار آمریکا نگاه می‌کنند

مهدی فتحی، کارشناس مسائل هسته‌ای در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره نامه ایران به مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد رفتار غیرقانونی آمریکا در قبال ایران گفت: آژانس بین المللی اتمی سازمان تخصصی است که به شدت متاثر از قدرت‌هایی است که در شورای حکام تاثیرگذار هستند که یکی از این کشور‌ها آمریکاست که سیاست آژانس را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: اساسا یکی از مسائلی که باعث شده موضوع ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در این سطح مطرح شود به سیاست‌های آمریکا در آژانس برمی گردد به طوری که در دهه گذشته آمریکایی‌ها چنان سیاست‌های سازمان بین المللی انرژی اتمی را تحت تاثیر قرار دادند که کشور‌هایی مثل ایران که کاملا در چارچوب قوانین این سازمان عمل می‌کنند دچار سخت گیری‌های غیرمنطقی آژانس شده‌اند.

فتحی با بیان اینکه نفوذ آمریکا در این نهاد بین المللی باعث طولانی شدن موضوع پرونده ایران در آژانس شده است، گفت: در حال حاضر هم که مدیر کل این نهاد یک فرد آرژانتینی و تحت القائات آمریکاست متاسفانه شاهد آن هستیم که گزارش‌های مخابره شده در مورد ایران به طور طوطی وار در حال تکرار اتهامات گذشته است.

این کارشناس مسائل هسته‌ای درباره اینکه تا چه اندازه سیاست‌های ناعادلانه ایالات متحده و نفوذ آن در آژانس می‌تواند در سرنوشت ایران و مسئله انرژی هسته‌ای موثر باشد، گفت: عمر دولت فعلی آمریکا کوتاه است و دولت‌ها اساسا در آژانس بین المللی با احتیاط به رفتار آمریکا نگاه می‌کنند.

وی افزود: به نظر می‌رسد در شش ماه پیش رو کشور‌ها توجه کمتری به کارشکنی آمریکایی‌ها داشته باشند چه آن دسته از کشور‌هایی که مانند چین و روسیه رقیب آمریکا محسوب می‌شوند و چه کشور‌هایی مانند انگلیس و فرانسه که متحد آمریکا هستند.

فتحی در پایان خاطرنشان کرد: براساس این تحلیل به نظر می‌رسد آمریکا در مدت کوتاه پیش رو از عمر باقیمانده دولت ترامپ چندان در پیشبرد سیاست‌های خصمانه خود علیه ایران موفق نباشد و اقدامات ایالات متحده بیشتر یک جنجال تبلیغاتی است تا استراتژی راهبردی و سیاست‌های آمریکا در این بازه زمانی دستاوردی برای آمریکایی‌ها ندارد، چون اساسا سیاست‌های ترامپ در کل چهار سال اخیر نه تنها به زیان خود این کشور بوده بلکه منافع متحدین این کشور در جهان را نیز به خطر انداخته است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار