کد خبر:۸۵۴۵۳۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

حکیمی‌پور: موسوی لاری باید پاسخگو علت استعفا خود باشد / برخی اصلاح‌طلبان انتقاد از شورای سیاست‌گذاری را خودزنی می‌دانند

دبیرکل حزب اراده ملت گفت: تمام سبد اصلاحات، در شورای عالی سیاست‌گذاری خلاصه شد و هیچ پاسخگویی هم در پی نداشت. به عملکرد شورای عالی سیاست‌گذاری نقد‌هایی وارد است اما برای آنکه اختلافی پیش نیاید، سکوت کردیم.
امید فعال

احمد حکیمی‌پور، دبیرکل حزب اراده ملت ایران در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، پیرامون برگزار نشدن جلسات شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، اظهار داشت: به عملکرد شورای عالی سیاست‌گذاری نقد‌هایی وارد است اما برای آنکه اختلافی پیش نیاید، سکوت کردیم و زمانی که از آقایان نسبت به عملکردشان مطالبه‌ای داشتیم، می‌گفتند که این حرف‌ها خودزنی است.

وی ادامه داد: تمام سبد اصلاحات، در شورای عالی سیاست‌گذاری خلاصه شد و هیچ پاسخگویی هم در پی نداشت. مدافعان شورای عالی چرا سکوت کرده‌اند و جالب آنجا است افرادی که نمی‌گذاشتند ما انتقاد کنیم و اگر حرفی می‌زدیم، بایکوت خبری می‌شدیم، امروز خود به منتقدان شورای عالی سیاست‌گذاری تبدیل شدند.

دبیرکل حزب اراده ملت با بیان اینکه موسوی لاری باید پاسخگو باشد که چرا استعفا داده است، بیان داشت: سیاست اتخاذشده، شفاف نیست و مسائل روی‌هم تلنبار می‌شوند؛ این انتقادات نباید شخصی شود و بالاخره عارف هم در ساختار شورای عالی تعریف می‌شود.

حکیمی‌پور افزود: پیروزی در انتخابات مهم نیست و اغلب اوقات، اصلاح‌طلبان قبل از انتخابات موفق عمل می‌کنند اما مشکل اصلی بعد از انتخابات شروع می‌شود؛ به خروجی و نتیجه نهایی این دستاورد دقت لازم نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه اصلاح‌طلبان باید نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشند، گفت: افرادی که در مسند قدرت قرار داشتند، باید بررسی شوند که چه باری از روی دوش ملت برداشتند و چه گره‌هایی را از مشکلات آنان باز کردند؛ با استناد به آمار می‌توان یک عملکردی را سنجید.

دبیرکل حزب اراده ملت پیرامون انتصاب نمایندگان اسبق مجلس شورای اسلامی در دستگاه‌های دولتی، اظهار داشت: اغلب نمایندگان قبل از حضور در مجلس، در دستگاه اجرایی مشغول بودند و باید در این موارد تفکیک صورت گیرد.

وی ادامه داد: اما اگر فردی از کارمندی آموزش ‌و پرورش به عنوانی در وزارت نفت برسد، باید بررسی شود که آیا این فرد توانایی یا صلاحیت لازم برای دریافت این جایگاه را دارد یا خیر.

حکیمی‌پور درباره انتصاب برخی از نمایندگان رد صلاحیت شده در نهاد‌های اجرایی کشور، تصریح کرد: افرادی به دلیل مسائل مالی در مجلس، رد صلاحیت می‌شوند اما در دستگاه‌های اجرایی حضور پیدا می‌کنند. دستگاه‌های مربوطه باید پاسخگو باشند که آیا به پرونده این افراد رسیدگی شده است.

این فعال سیاسی تأکید کرد: یکی از موارد عجیب در کشور ما این است که فردی در انتخابات مجلس رد صلاحیت می‌شود اما بعد‌ها نظاره‌گر آن هستیم که این فرد، وزیر یا استاندار می‌شود.

وی با بیان اینکه اغلب نمایندگان بعد از پایان حضور خود در مجلس، به محل کار گذشته‌شان برمی‌گردند، عنوان کرد: اگر نماینده‌ای مجلس را برای خود پله کند و برای کسب مدارج بالاتر از وزارتخانه به وزارتخانه دیگر برود، از موقعیت خود سوءاستفاده کرده است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار