لاوروف: نظام تک‌قطبی پایان یافته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۵۰۶۷

لاوروف: نظام تک‌قطبی پایان یافته است

وزیر خارجه روسیه با انتشار یادداشتی بر پایان برتری‌جویی هژمونی با هدف سلطه بر دیگر کشور‌ها و نظام تک‌قطبی جهانی تاکید کرد.
لاوروف: نظام تک‌قطبی پایان یافته است
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تاس، «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه با انتشار یادداشتی به مناسبت سالگرد تولد «شارل دوگل»، رئیس جمهوری پیشین فرانسه بر پایان برتری جویی هژمونی با هدف سلطه بر دیگر کشور‌ها تاکید کرد.

در این یادداشت لاوروف با اشاره به اینکه نظام تک قطبی جهانی دیگر پایان یافته است، همچنین تاکید کرد: هنوز هم فرصت متحد شدن تمام اروپا هست و کشور‌های اروپایی می‌توانند با کنار گذاشتن وابستگی خود به آن سوی اقیانوس‌ها با ملحق شدن به چین و روسیه و پیوستن به مسیر یک کمربند - یک جاده، توسعه، پیشرفت و صلح در اروپا را ایجاد کنند.

لاوروف در این مقاله همچنین به ایده محقق نشده و ناکام توسعه همکاری‌ها بین روسیه و کشور‌های اروپایی اشاره کرد و گفت که چنین نظریه‌ای به دلیل اقدامات غیرسازنده غربی‌ها و نادیده گرفتن منافع مردم اروپا توسط سیاستمداران حاکم بر این کشور‌ها هیچ گاه عملی نشد.

وزیرخارجه روسیه با انتقاد از اینکه هنوز پس از سال‌ها قاره اروپای متحد ایجاد نشده، همزمان تاکید کرد که همه چیز برای توسعه همکاری‌ها ثابت مانده است.

سرگئی لاوروف در ادامه از سیاست فعلی حاکم در کشور‌های غربی از جمله گسترش ناتو به شرق انتقاد کرد و چنین رویکردی را برخلاف وعده‌ای که غرب به اتحاد جماهیر شوروی داده بود، عنوان کرد.

به گفته لاوروف، در حال حاضر برای داشتن صلحی پایدار و توسعه همه کشور‌ها ظهور نظام چندقطبی، عادلانه و دمکراتیک ضرورت دارد تئوری از تاریخ گذشته سلطه بر دیگری و جهان تک قطبی به فراموشی سپرده شده و قطعاً روسیه در این زمینه آماده هرگونه همکاری و مشارکت سازنده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار