کد خبر:۸۵۵۲۳۵

حوزه هنری، سرمایه‌گذاری در سریال «دل» را تکذیب کرد

محمد حمزه‌زاده رییس سازمان سینمایی حوزه هنری در واکنش به ادعای انتساب سریال «دل» به حوزه هنری، عنوان کرد که حتی یک ریال در هیچ سریال شبکه خانگی سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی حوزه هنری، محمد حمزه‌زاده رییس سازمان سینمایی حوزه هنری به ادعا‌هایی که سریال «دل» را به حوزه هنری (موسسه هنر‌های تصویری سوره) نسبت داده با انتشار پستی در اینستاگرام خود واکنش نشان داد.

در متن توضیحات حمزه‌زاده با عنوان «پاسخ به یک ادعا» آمده است.

اخیراً خبری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که در آن ادعا شده است سریال «دل» به کارگردانی آقای منوچهر هادی متعلق به حوزه هنری است و با سرمایه‌گذاری این نهاد تولید شده است. غیر از ما که این خبر را دروغ می‌دانیم، دست‌کم ۲ جای دیگر هم می‌توانند آن را تکذیب کنند؛ اول وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که پروانه ساخت و مالکیت سریال‌های خانگی را صادر می‌کند. در پروانه مالکیت محصولات تصویری معلوم است که چه کسانی سرمایه‌گذار و مالک قانونی محصول هستند.

دوم خود مالکان سریال که لابد نباید مایل باشند اموال آن‌ها شریک دروغین پیدا کند.

اما علت انتشار چنین اخباری شاید وجود نام آقای سعید خندق‌آبادی در پروژه باشد. لازم است بگویم از وقتی ایشان خواست در این پروژه همکاری کند، از سمت خود در موسسه هنر‌های تصویری سوره استعفا داد و از جمع کارکنان حوزه جدا شد.

ادعای دروغ دیگر این است که موسسه هنر‌های تصویری ابتدا در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده و بعد کنار کشیده، چنین چیزی هم بی‌اساس است و اصولاً سیاست این موسسه شراکت در پروژه‌ها نیست و صرفاً حقوق نشر محصولات را می‌خرد. مثل بسیاری از محصولات سینمایی و تصویری، پیشنهاد خرید حق نشر سریال «دل» هم در شورای متن موسسه بررسی شد و به تصویب نرسید.

تاکید می‌کنم که حوزه هنری و موسسات آن هیچگاه، حتی یک ریال در هیچ سریال شبکه خانگی، سرمایه‌گذاری نکرده است. اخبار و ادعا‌های دیگری نیز درباره عملکرد موسسه هنر‌های تصویری سوره مطرح شده که ان‌شاالله در پست‌های بعدی پاسخ آن‌ها را می‌دهم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار