امروز مستكبران عالم توسط ملت‌هاي خود به چالش كشيده شده‌اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۷۸
مسئول ستاد اقامه نماز استان هرمزگان:

امروز مستكبران عالم توسط ملت‌هاي خود به چالش كشيده شده‌اند

مسئول ستاد اقامه نماز استان هرمزگان گفت: امروز مستكبران عالم توسط ملت‌هاي خود به چالش جدي كشيده شده‌اند و آزاديخواهان توقعات گسترده‌اي از نظام جمهوري اسلامي دارند؛ كه اين موضوع در سايه عمل به احكام الهي و قرآن مي‌تواند عملي شود.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، حجت الاسلام محمدحسن فروزان نژاد ديروز در جلسه هماهنگي جشنواره فرهنگي - هنري «كودك، خانواده و نماز» كه در اين استان برگزار شد، اظهار داشت: بحث نماز و ترويج آن فراسازماني است و همه دستگاه‌ها موظفند نقش و وظيفه خود را در اين خصوص ايفا كنند.

وي با اشاره به فرارسيدن ماه مبارك رمضان تصريح كرد: اين ماه فرصت مناسبي است تا نهادهاي فرهنگي برنامه‌هايي را براي الفت و انس هرچه بيشتر با قرآن اجرا کنند، بنابراين نبايد به تلاوت قرآن بسنده كرد، بلكه بايد تدبر در قرآن بيش از گذشته مورد توجه قرار گيرد.

مسئول ستاد اقامه نماز استان هرمزگان خاطرنشان كرد: امروز انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني (ره) در سراسر عالم گسترش يافته و شعارها و عملكرد ايشان حركت و رفتار انبيا را در قرن اخير متجلي كرد.

لازم به ذكر است، در اين جلسه در خصوص شيوه اجراي جشنواره فرهنگي-هنري «سپيده نيايش» که قرار است نيمه دوم سال جاري در بندرعباس برگزار شود، بحث و تبادل نظر شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار