آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۹۴۳۱

زخمی شدن ۲ مأمور صهیونیست در کرانه باختری

دو مأمور صهیونیست در درگیری با فلسطینی‌ها در شمال غرب کرانه باختری زخمی شدند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز (شنبه) از زخمی شدن دو مأمور این رژیم در منطقه «قلقیلیه» در شمال غرب کرانه باختری خبر دادند.

به نوشته وبگاه العهد، در درگیری‌های مختلف در مناطق دیگر کرانه باختری نیز تا کنون ۴۴ فلسطینی مجروح شده‌اند.

شهر «جنین» نیز شب گذشته و صبح امروز شاهد درگیری‌های شدیدی میان جوانان فلسطینی و مأموران اسرائیلی بود. شهرک‌نشینان صهیونیست نیز با یورش به شهرک «الظهر» اقدام به عربده‌کشی و درگیری با فلسطینیان کردند.

در جنوب نابلس در شهرک «حواره» نیز صهیونیست‌ها ده‌ها درخت زیتون متعلق به کشاورزان فلسطینی را آتش زدند.

افزایش تنش در کرانه باختری در شرایطی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی قصد دارد به زودی اجرای طرح اشغال یک سوم کرانه باختری و دره اردن را در قالب طرح موسوم به «معامله قرن» اجرایی کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار