تهیه کننده فیلم «ایستگاه سلام» از پایان مراحل تولید و ارزیابی این فیلم که شامل ساخت آنونس و مراحل صداگذاری است، خبر داد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پروژه، سعید مرادی تهیه کننده فیلم «ایستگاه سلام» درباره این فیلم که با همکاری راه آهن جمهوری اسلامی ایران و درباره کرامات امام رضا (ع) ساخته شده است، گفت: این فیلم در رابطه با یک معجزه و تقابل بین شک و تردید است؛ تردید و شکی جدی نسبت به محبت اهل بیت و مواجهه یک خانواده ارمنی با موضوع معجزه و کرامات حضرت رضا (ع).
وی بیان کرد: در سیر داستان به دلیل شبهاتی که بین خانواده ارمنی ایجاد شده است دختر خانواده مانیا تصمیم میگیرد برای برطرف شدن این شبهه به یک سفر ریلی به سوی مشهد حرکت کند و در طی این سفر ریلی به تمامی شبهات دوران زندگی خود که از ۴ سالگی تاکنون ادامه داشته پاسخ روشنی داده میشود.
مرادی با اشاره به اینکه فیلم «ایستگاه سلام» در مراحل پایانی خود است، بیان کرد: زمان پخش این فیلم از صدا و سیما هنوز به صورت قطعی مشخص نشده با این حال فیلم ما برای بازبینی و ارزیابی به سازمان صدا و سیما تحویل داده شده و تا ۲ هفته آینده آماده پخش خواهد شد تا در شورای کنداکتور برای زمان پخش آن تصمیم گیری شود.
وی ادامه داد: البته با توجه به موضوع و سیر داستانی که پیشتر به آن اشاره شد گمان بنده این است که این فیلم از شبکه یک سیما در ایام شهادت امام رضا (ع) پخش شود.
تهیه کننده فیلم «ایستگاه سلام» درباره مراحل تولید این فیلم نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: مراحل پیش تولید فیلم ۲ هفته در شهر اراک به طول انجامید، زیرا باید تیم فنی با توجه به موقعیت فیلم با اتمسفر و زندگی ارامنه عزیز بهتر آشنا میشدند تا به درستی فضا و جغرافیای زندگی این عزیزان به تصویر کشیده شود.
مرادی در پایان عنوان کرد: تولید و فیلمبرداری «ایستگاه سلام» سه هفته طول کشید و پس از آن به دلیل حساسیتهای بالای کارگردان فیلم چندین بار تدوین مجدد شد تا نظر کارگردان تامین شود و پس از آن برای تنظیم رنگ و صداگذاری فرستاده شده که تا امروز امور فنی آن به پایان رسیده است.
این فیلم با تهیهکنندگی سعید مرادی و کارگردانی سامان مراد حسینی با ساختاری نمایشی و محوریت دینی، با حضور بازیگرانی همچون فریبا جدیکار، سیامک اطلسی، نیلوفر شهیدی، فرخنده فرمانیزاده، لیدا عباسی، امیر کرمی، جعفر طریقتی، پوریا رضایی و نیز نویسندگی محسن جسور تولید شده است.