شورای صنفی دانشجویان دانشگاه خلیج فارس در نامهای خطاب به مسئولان دانشگاه نوشت: ناکارآمدی بخشهای مدیریت و آموزش دانشگاه با سیستم نمردهدهی و آموزشی ضعیف در حال تاثیر مستقیم بر آینده دانشجویان است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه خلیج فارس بوشهر در نامهای خطاب به مسئولان این دانشگاه نوشت: ناکارآمدی سیستم مدیریت و آموزشی دانشگاه خلیج فارس بارها و بارها به صراحت از زبان دانشجویان در حال تحصیل، فارغ التحصیل، نو ورود و حتی بسیاری از اساتید هیات علمی دانشگاه شنیده شده است، اما هم اکنون با سیستم نمرده دهی و آموزشی ضعیف در حال تاثیر مستقیم بر آینده دانشجویان در حوزههای اشتغال، ادامه تحصیل و ... میباشند که نمیتواند از منظر ما به عنوان شورای صنفی و نماینده دانشجویان دور بماند.
در این نامه آمده است: این روزها در پسای فشاری که ویروس کرونا بر اقشار مختلف تحمیل کرده و از ابعاد مختلف سلامتی، اقتصادی، روحی و روانی بشدت در زندگی مردم تاثیر گذاشته است، مسایلی مربوط به دانشجو از گوشه و کنار موضوعات دیگر در حال روشن سازی است.
دانشگاه دولتی خلیج فارس بوشهر به ریاست جناب آقای دکتر مصلح و با جمعیت چندهزار نفری که شاید در سالیان اخیر عملکرد با کیفیتی در پرداختن به امور دانشجویان خود نداشت، با شیوع ویروس کرونا به وضوح ضعف مدیریتی خود را به نمایش گذاشت.
با توجه به تاثیری که این بحران بر تمامی دانشگاههای کشور بر جای گذاشته است، تا حدودی این مشکلات قابل درک میباشد، اما با توجه به کوتاهیها و عدم تصمیمات درست در دانشگاه خلیج فارس چنین مشکلاتی چندین برابر گردیده است تا جایی که امروز ما به عنوان شورای صنفی این دانشگاه پس از بی جواب ماندن پیگیری هایمان در امورات قشر ضعیف دانشجو، اقدام به مطرح کردن برخی مسایل از تریبونهای دیگر کرده ایم.
در گام اول فشار اقتصادی میباشد که حتی گریبان گیر قشر مرفه جامعه گردیده و دانشگاه خلیج فارس با بی توجهی تمام به این مساله، نرخ شهریه دانشجویانی را که خارج از سنوات خود و یا به صورت شبانه در حال تحصیل هستند کاهش نداده و علاوه بر آن شاهد افزایش این نرخ در بعضی از موارد هم بوده ایم و استفاده دانشگاه از این موقعیت برای درآمدزایی کاملا محکوم است و بیانگر چیزی نیست جز تبدیل یک دانشگاه دولتی به بنگاه اقتصادی.
در گام بعدی میتوان به فشار شدید دانشگاه در حوزه امور آموزشی اشاره کرد که برای جبران کاستی در ارائه آموزش و خدمات با کیفیت، در این ایام با وضع قوانین آموزشی بسیار مضحکی این مسئولیت را از گردن خود باز کرده و به دانشجو تحمیل نموده است. هیات رئیسه و مدیر آموزشی دانشگاه همیشه با اشاره به محدود بودن حیطه پیگیری شورای صنفی از پاسخگویی به این امر امتناع کرده اند و حاصل آن نارضایتی حداکثری دانشجویان در این روزها میباشد.
و اما مهمترین نکته برخورد شرم آور بعضی از این مسئولین در ایامی میباشد که دانشجو نیاز به حمایتهای مختلف روحی و درسی دارد.
ناکارآمدی سیستم مدیریت و آموزشی دانشگاه خلیج فارس بارها و بارها به صراحت از زبان دانشجویان در حال تحصیل، فارغ التحصیل، نو ورود و حتی بسیاری از اساتید هیات علمی دانشگاه شنیده شده است، اما هم اکنون با سیستم نمرهدهی و آموزشی ضعیف در حال تاثیر مستقیم بر آینده دانشجویان در حوزههای اشتغال، ادامه تحصیل و ... میباشند که نمیتواند از منظر ما به عنوان شورای صنفی و نماینده دانشجویان دور بماند.
مسائل مطرح شده بشدت در این ایام باعث افزایش استرس، ناآرامی و استیصال دانشجویان گردیده و بی اهمیتی به این مسایل از سوی کسانی که در ظاهر خود را دوست دار دانشجو میپندارند چیزی جز خیانت به جوانان مستعد، با تلاش و کارآفرین دانشگاه خلیج فارس نمیباشد و اگر هر مسئولی توان پاسخ به نیاز دانشجو را ندارد باید با در نظر گرفتن وجدان، از آن جایگاه خارج شود تا افراد لایقتر بتوانند در خدمتگزاری حاضر شوند.
این گفتهها از دل دانشجویان دانشگاه خلیج فارس است و هیچ مرجع ذی ربطی تا کنون به آن توجه نداشته است و انتظار میرود با انتشار این قسمت کوچک از مشکلات، صدای دانشجو کمی رساتر به گوش کسانی که باید بشنوند، برسد.
در پایان لازم به ذکر است مستندات این مباحث موجود میباشد و شورای صنفی دانشجویان دانشگاه برای پاسخگویی به ادعای خود توان حضور در هر مرجعی را دارد.
با عرض سلام ، با تشکر از شورای صنفی، واقعا سطح آموزشی مجازی به شدت بی کیفیت و سطح امتحانات بسیار سخت علی الخصوص در بخش مهندسی عمران، خواهشمند است پیگیری بفرمایید و بر رفتار استادان با دانشجو و نحوه آزمون گیری بیشتر نظارت کنید، تشکر
با سلام. ممنون از پیگیری های شما. کاملا درسته این متن و واقعا این گوشه ای از مشکلات ما توی دانشگاه خلیجه... دانشگاهی که 4 یا 5 سال از جوونیمون توش تباه شد و جز پایمال شدن حقمون هیچی ندیدیم. برید یه آمار بگیرید از دانشجو های مهندسی دانشگاه... اکثر رشته ها فارغ التحصیل های کارشناسیشون بعد از 4 سال به 20 درصد هم نمیرسه حتی. اره 20 درصد بقیه میرن برای سال های 5 و 6. اما سنوات این دانشگاه فقط 9 ترمه... دانشگاهی که زیبنده این اسم نیست چون دانشگاه نیست بلکه بنگاه اقتصادیه... دانشگاهی که توی این وضعیت اسف بار و استرس آور کشور و دنیا دنبال پول دراوردنه و میخواد علاوه بر بودجه هایی که داره و داشته، پول کمبود سرورهایی که سالهاست معضل دانشگاست رو تو این وضعیت که دست دانشجو ها برای اعتصاب و اعتراض کوتاست از جیب دانشجوهای شبانه و دانشجوهایی که سنواتشون تموم شده در بیاره. انصاف چیز خوبیه که متاسفانه در دانشگاه ما کم دیده میشه
من فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران این دانشگاه هستم استادی داشتیم برای درس استاتیک و مقاومت مصالح سوال میداد که دانشگاه تهران هم این سوال رو به دانشجوهاش نمیداد واقعا آموزش و سیستم نمره دهی استانداردی نداره.
من هم دانشگاه شمسی پور تهران درس میخونم بهمگفتن که شهریه کامل باید بدی اخه مگه قرار نیست نصف بگیرن از اونورم ادعا میکنن هزار تا کار میکنن. چه کاری؟ مثلا استاد دولتی ما بنده خدا از جیب خودش اینترنت داره میده چه فایده. بعد هم توقعات زیادی دارن. کاشکی مسئولین بلند میشدن میرفتن بالا سرشون میگفتن شهریه نصف کنن...
سلام به اعضای محترم شورای صنفی؛ بهتر بود که در نامه خود مصداق های پایین بودن کیفیت آموزشی، سیستم نمره دهی و .... را بیان می کردید. شما در این نامه به جزء بخش عدم کاهش شهریه، فقط کلی گویی کردید و هیچ مصداقی برای ادعای خود مطرح نساختید...