آمار و تلفات خشونت همراه با سلاح در آمریکا بسیار وحشتناک است و سال به سال بر کشتهها و زخمیهای حوادث افزوده میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یکی از مشکلات بزرگ جامعه آمریکا طی قرن اخیر که جان بسیاری از آمریکاییها را گرفته و در این کشور تلفات عظیمی را برجای گذاشته، مسئله استفاده آزاد از اسلحه و کشتارهای روزانه شهروندان به واسطه قانون آزادای حمل اسلحه در این کشور بوده است.
قوانین ضعیف کنترل اسلحه و دسترسی بیوقفه به سلاح گرم باعث میشود تا مردم نتوانند از سلامت جان و زندگی خود محافظت کنند و دائماً در معرض خطر و خشونت قرار میگیرند؛ خشونت همراه با سلاح بخش عظیمی از جامعه آمریکایی را در بر میگیرد و زندگی میلیونها آمریکایی را آزار داده و بار مالی زیادی را متوجه آنان میکند.
آمار و تلفات خشونت همراه با سلاح در آمریکا بسیار وحشتناک است و سال به سال بر کشتهها و زخمیهای حوادث افزوده میشود.
تعداد افراد کشته شده در سال ۲۰۱۷، ۳۹ هزار و ۷۷۳ نفر بوده است که نسبت به سال ۲۰۱۴، با ۱۶ درصد افزایش همراه بوده است.
خشونت اسلحه در آمریکا به اَشکال متفاوتی تقسیم میشود؛ قتلهای عمد، غیرعمد، خودکشیها و شلیک گلوله توسط نیروهای نظامی از اَشکال این خشونت هستند.
از ۳۶ هزار و ۳۸۳ مورد مرگومیر توسط اسلحه، تعداد ۲۲ هزار و ۲۲۷ نفر (۶۱ درصد) در درگیریهای مسلحانه و مهلک عمدی جان خود را از دست دادهاند؛ تعداد ۱۲ هزار و ۸۳۰ مورد (۳۵ درصد) اقدام به خودکشی با اسلحه صورت گرفته است؛ ۴۹۶ مورد (۱.۴ درصد) توسط نیرویهای نظامی کشور آمریکا کشته شدهاند و مابقی، ۴۸۷ مورد (۱.۳ درصد) در درگیریهای تیراندازیهای غیرعمدی کشته شدند.
این در حالیست که آمار جدید نشان میدهد که دستکم از دهه ۱۹۷۰ میلادی به این سو، آمریکا در هیچ یک از سالها به اندازه سال ۲۰۱۹ میلادی شاهد کشتار جمعی در این کشور نبوده است.
گروه موشن گرافیک بسیج صدا و سیما همزمان با اوج گیری اعتراضات جامعه آمریکا نسبت به رفتار نژادپرستانه پلیس این کشور که جلوهای از دید نژادپرستانه حکام آن است وظیفه خود میداند تا در راستای روشنگری جامعه ایرانی نسبت به وقایع آمریکا که با حربههای رسانهای از دید عموم مردم پنهان مانده است، تولیدات فاخری ارائه دهد.
به همین منظور موشن گرافیک «گلولههای ناگزیر» در ۵ دقیقه به صورت مستند، آمار تکان دهنده توحش در غرب وحشی مدرن را به نمایش میگذارد.
از ویژگیهای این اثر میتوان به تولید موسیقی ویژه اثر و استفاده از تکنیک متفاوت "ردشیفت" اشاره کرد.