کد خبر:۸۶۳۳۷۲

اعلام حمایت چین از فلسطین در گفت‌وگوی تلفنی با محمود عباس

رئیس‌جمهور چین در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس تشکیلات خودگردان بر موضع ثابت پکن در حمایت از مسأله فلسطین تأکید و برای ایفای نقش سازنده در روند صلح اعلام آمادگی کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین با یکدیگر به صورت تلفنی رایزنی کردند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین «وفا»، عباس در این تماس که دوشنبه شب (دیشب) انجام شد، از حمایت‌های سیاسی و اقتصادی چین از ملت فلسطین و نیز کمک‌های این کشور برای مقابله با ویروس کرونا قدردانی کرد.

رئیس تشکیلات خودگردان سپس بر تمایل فلسطین برای تقویت روابط دوجانبه میان دو طرف در راستای منافع دو ملت تأکید کرد.

عباس در ادامه همتای چینی خود را در جریان آخرین تحولات در صحنه فلسطین بعلاوه تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک برای بسیج کردن حمایت بین‌المللی از موضع فلسطین قرار داد، اقداماتی که هدف آن جلوگیری از اجرای طرح اشغال اراضی کرانه باختری است.

وی از موضع چین در حمایت از تحقق صلح بر اساس قانون بین‌الملل و نیز رد اقدامات یکجانبه و در تضاد با قطعنامه‌های بین‌المللی قدردانی کرد.

رئیس‌جمهور چین هم به نوبه خود بر موضع ثابت کشورش در حمایت از مسأله عادلانه فلسطین، تأکید بر راهکار دو دولتی و ایجاد کشور مستقل فلسطینی در مرز‌های ۱۹۶۷ با مرکزیت قدس شرقی تأکید کرد.

وی افزود، چین اقدامات یکجانبه را که منجر به از بین رفتن فرصت‌های تحقق صلح می‌شود، مردود می‌داند خصوصا اینکه این اقدامات با قانون بین‌الملل و قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت نیز در تضاد است.

شی جین پینگ گفت، چین از پیشنهاد عباس به شورای امنیت برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی صلح حمایت می‌کند.

وی افزود: چین به اهمیت احیای روند صلح بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی و راهکار دو دولتی واقف است و آماده ایفای نقشی سازنده و حمایت از تلاش‌های کمیته چهارجانبه صلح بین‌المللی است.

عباس و شی جین پینگ در پایان بر ادامه ارتباطات و هماهنگی در آینده تأکید کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار