رئیس فراکسیون گام دوم انقلاب گفت: دانشجویان با حفظ آرمانخواهی خود از فرصتی که با تشکیل مجلس انقلابی به وجود آمده، برای ایجاد تحول در برنامههای آموزش و پرورش استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس در نشست بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران، با تاکید بر لزوم حفظ آرمان خواهی و مطالبه گری گفت: من از نزدیک دانشگاه فرهنگیان را میشناسم، امیدوارم دانشجویان این دانشگاه قدر این فرصتی که خداوند در اختیار آنها گذاشته را بدانند.
زنگنه خطاب به دانشجومعلمان تصریح کرد: دانشجویان با حفظ آرمانخواهی خود از فرصتی که با تشکیل مجلس انقلابی به وجود آمده جهت ایجاد تحول در برنامههای آموزش و پرورش استفاده کنند.
رئیس فراکسیون گام دوم انقلاب با تاکید بر وابسته بودن همه مسائل کشور به آموزش و پرورش، گفت: متاسفانه در فضای فعلی، کشور درگیر سیاست زدگی است این باعث میشود که بعضاً اولویتها فراموش شود.
وی ادامه داد: سطح خواستهها و مطالبات و افق نگاه خود را ارتقا دهید و متوقف نشوید و این حرکت پویا و تحول خواهانه، همراه با طرح و برنامههای پیشنهادی را ادامه دهید.
زنگنه اضافه کرد: یکی از برنامههای فراکسیون گام دوم انقلاب در مجلس یازدهم مسئله محوری است و هر کدام از نمایندگان در این فراکسیون، مسئول موضوعی خواهند بود و پیگیری آن را دنبال خواهند کرد.
این نماینده مجلس اظهار داشت: ان شاء الله ارتباط شما با این فراکسیون تقویت شود و بتوان از فرصت مجلس یازدهم جهت رفع مشکلات حوزه آموزش و ارتقای کیفی نظام آموزشی کشور استفاده کرد.
براساس این گزارش در ابتدای این نشست حمید رضا قائم پناه دبیر شورای تبیین و مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، گفت: متاسفانه دولت نگاه هزینهای به آموزش و پرورش دارد و در راستای این موضوع از طرحهایی مثل خرید خدمات آموزشی رونمایی میکند، در حالی که این طرح غیرقانونی است و مغایر با مواد ۲۵ و ۲۸ برنامه ششم توسعه است.
وی در ادامه افزود: طرح رتبه بندی معلمان باید بر اساس سند تحول بنیادین و برنامه ششم توسعه در راستای افزایش انگیزه معلمان و سنجش صلاحیت حرفهای معلمان باشد و نه فقط افزایش اندک حقوق.
امیرحسین محقق مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش مهمترین موضوع تمدنی ماست و در این مسئله کوتاهی شده است.
وی افزود: متاسفانه مجلس شورای اسلامی و دولتهای مختلف، توجه ویژهای نسبت به این ماجرا نداشته اند و نسبت به دستگاه آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان بی مهریهای زیادی شده است و هر روز شاهد سنگ اندازیهای متعدد هستیم.
محقق گفت: یکی از بحرانهای فعلی آموزش و پرورش، کمبود نیروی انسانی این وزارت خانه است. یکی از پیشنهادات ما دعوت به همکاری افرادی است که الان در حال بازنشستگی هستند و، چون در سنین پایین استخدام آموزش و پرورش شده اند؛ امروز در سن از کار افتادگی نیستند از این رو باید تعدادی از این معلمین را به صورت گزینش شده دعوت به ادامه همکاری کنند.
این فعال دانشجویی یادآور شد: ویژگی مثبت این افراد نسبت به نیروهای دیگری که از طریق آزمون استخدامی جذب آموزش و پرورش میشوند، تجربه و صلاحیت معلمی است.
علی صفویه معاونت گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی پردیس شهید چمران دانشگاه فرهنگیان تهران هم در ادامه گفت: در سالهای اخیر شاهد کاهش سهم بودجه آموزش و پرورش از بودجه عمومی دولت بوده ایم و دولت با اجرای طرحهای غیرقانونی مثل خرید خدمات آموزشی، قصد کاهش سرمایه گذاری در این مجموعه تمدن ساز و انسان ساز را دارد.
آرین ریاضی دوست، معاونت گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی مرکز شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان تهران هم در این نشست گفت: در دانشگاه فرهنگیان با تمام نواقص و مشکلاتی که وجود دارد، شخصیت معلم ساخته میشود و باید راه اصلی تامین معلم، دانشگاه فرهنگیان باشد و همچنین باید از جهت کمی و کیفی به این دانشگاه توجه کرد.