کد خبر:۸۶۵۷۶۴
زرین‌آمیزی در گفتگو با دانشجو:

تعدادی از حوزه‌های برگزاری کنکور دکتری ۹۹ برای عدم رعایت پروتکل‌ها تذکر می‌گیرند

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: به آن دسته از حوزه‌های امتحانی که برخی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکردند، تذکر داده می‌شود تا برای برگزاری آزمون‌های بعدی اصلاح شود.

فاطمه زرین‌آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی حوزه‌های امتحانی بیان کرد: این حوزه‌های امتحانی تذکرات لازم را دریافت می‌کنند تا برای آزمون‌های بعدی فرآیند‌های آن‌ها اصلاح شود.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور درباره به همراه داشتن موبایل در جلسه امتحان ادامه داد: هر ساله تعداد انگشت‌شماری از داوطلبان این تخلف را علیرغم تاکیدات سازمان سنجش و حوزه‌های امتحانی مرتکب می‌شوند.

وی تاکید کرد: اینگونه افراد پس از جمع‌آوری گزارش‌های حوزه‌ها در هیئت بدوی تخلفات آزمون‌های سراسری که مصوب مجلس شورای اسلامی است، مطرح و براساس حکم هیئت بدوی برای آن‌ها مجازات تعیین می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
به جای این حرفا این کنکورهای باقی مانده رو تعویق کنید بزارید آمار ها یکم کم بشه بعدش بریم امتحان بدیم مارو به کشتن ندید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار