یک فوق تخصص نفرولوژی کودکان از خواص تغذیه با شیر مادر برای نوزادان و چگونگی شیردهی به کودکان در دوران کرونا توضیح داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلیل مشاری فوق تخصص نفرولوژی کودکان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در خصوص تغذیه با شیر مادر در دوران شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: بر اساس مطالعات انجام گرفته بیماری کرونا از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل نمیشود، اما به طور کلی مادر نوزاد باید نکات بهداشتی را در چنین شرایطی به طور دقیق رعایت کند.
او ادامه داد: اگر مادر مبتلا به بیماری کرونا دچار وضعیت جسمانی نامناسبی بوده و در بیمارستان بستری است شیرمادر بعد از جوشانده شدن به نوزاد داده شود و اگر مادر در منزل قرنطینه است میتواند شیر خود را به فرزندش بدهد و به هیچ عنوان نباید شیر دهی به نوزادان در این شرایط قطع شود.
مشاری بیان کرد: اگر مادر نوزاد مشکوک به بیماری کرونا عطسه میکند باید بدن و سینه اش را به طور مرتب ضد عفونی کند تا مشکلی در هنگام شیردهی به وجود نیاید.
او ادامه داد: تغذیه با شیر مادر در شش ماه اول تولد نوزاد باعث ضامن بقا میشود و بچههایی که با شیر مادر تغذیه میشوند دچار بیماریهای فشار خون و چاقی در آینده نشده و این فرزندان از هوش بالاتری برخوردار میشوند.
مشاری تاکید کرد: نوزادانی که با شیر مادر تغذیه میشوند در برابر بیماریها و آلرژیها مقاومتر بوده و در بزرگسالی کمتر دچار مشکلاتی مانند آسم میشوند.