کد خبر:۸۶۶۴۸۶
دانشمندان روسی دست یافتند

مغناطیس‌های طلا به دنبال نابودی سلول‌های سرطانی

دانشمندان روسی در یک آزمایش تکمیلی توانایی نانوهیبرید‌های مغناطیسی طلا را در درمان سرطان بررسی کردند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، گروهی از دانشمندان دانشگاه بین‌المللی علوم و فناوری «MISiS» روسیه با همکاری دانشمندان آلمان، جزئیاتی از مطالعه نانوهیبرید‌های مغناطیسی طلا ارائه دادند. تصویربرداری رزونانس مغناطیسی یکی از موثرترین راه‌های شناسایی مراحل اولیه سرطان است. برای افزایش دقت آن، یک عامل مقابله کننده خاص مغناطیسی می‌تواند به بدن فرد تزریق شده و با انتخاب پارامتر‌های ویژه، این عامل سلول‌های بدخیم را آشکار می‌کند. با این حال، علاوه بر تشخیص، مواد مغناطیسی نوید درمان بیماری‌های غدد را نیز می‌دهند، زیرا تحت دمای بالا، نانوذرات مغناطیسی می‌توانند گرم شده و غشاء سلول سرطانی را تخریب کنند.

گروه تحقیقاتی این دانشگاه چند سال است که نانوذرات مغناطیسی را برای تشخیص و درمان بیماری براساس خواص مغناطیسی ساختند و اخیراً مراحل بعدی تحقیق اولیه کامل شده است. در یک همکاری مشترک، دانشمندان آلمانی و روسی تشکیل نانوهیبرید‌های مغناطیسی طلا را مطالعه کردند. طلا یک فلز ارزشمند است که بدن با آن سازگار بوده و سازگاری زیستی دیمر‌ها را تضمین می‌کند.

دانشمندان با گرفتن نمونه مایع از واکنش‌های اختلاط طی فرآیند سنتز، هسته‌زایی، رشد و شکل‌گیری نانوهیبرید‌های مغناطیسی طلا را بررسی کردند. برای این کار، آنالیز فاز اشعه ایکس‌ (X-ray)، میکروسکوپی الکترونی عبوری و مغناطیس‌سنجی لرزشی استفاده شد.

در طول تشکیل مگنتیت دو فرآیند متوالی مشاهده شد. فرآیند اول، رشد نانوذرات مغناطیسی کروی روی سطح دانه‌های طلا در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد بود. در مرحله دوم شکل‌گیری تدریجی نانوذرات اکسیدآهن به هشت وجهی در حالت جوشیدن از ۲۴۰ تا ۲۸۰ درجه سانتی‌گراد و با حجم ثابتی از نانوذرات اتفاق افتاد.

این آزمایش جزئی‌ترین آنالیز و تحلیل خواص نانوذرات مغناطیسی است که تا به حال صورت گرفته است. دانشمندان خاطرنشان کردند که داده‌های بدست آمده به آن‌ها اجازه می‌دهد تا شکل و اندازه نانوذرات را براساس توانایی آن‌ها در کنترل پارامتر‌های واکنش شیمیایی تغییر بدهند. در آینده چنین نانوذراتی می‌توانند به تشخیص و درمان بیماری‌های غدد کمک کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار