عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی از سعید حجاریان خواست از تندروی و رادیکالیسم پرهیز کند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدصادق جوادی حصار تصریح کرد: بزرگان اصلاحات باید در انتخاب واژگان، شعارهای سیاسی و یا عناوین عمل سیاسی دقت بیشتری به خرج دهند؛ چراکه اگر بعدا بخواهند آن را اصلاح کرده و از عوارض مترتب بر آن پیشگیری کنند، ممکن است دیگر دیر شده باشد.
وی میافزاید: اصلاحطلبی یعنی اینکه تلاش کنیم وضع موجود را اصلاح کنیم، اگر از موضع اصلاح بیرون رفتیم و مواضع و رفتار ما رادیکال شد، در این صورت دیگر چنین کنشی اصلاحطلبانه نخواهد بود.
جوادی حصار در پاسخ این سؤال که «چه عواملی باعث شد تا طیفی فعال شوند و حتی شدت این روند به جایی رسیده که حجاریان در گفتوگویی حتی فرد باسابقهای مانند بهزاد نبوی را محافظهکار بنامد؟»، اظهار داشت: من برای آقای حجاریان هم احترام قائل هستم و هم صمیمانه ایشان را دوست دارم، همچنین باید بپذیریم که به هر حال رفتارهای رادیکال همواره توانسته یک جمع و گروهی از مخاطبان را جذب و با خود همراه کند. در نتیجه اگر قرار بر این باشد که بخشی از دوستان ما در جریان اصلاحطلبی به عنوان جناح رادیکال فعالیت کنند، بعید نیست که جمعی هم با آنها همراه شوند، اما فکر نمیکنم رفتارهای رادیکال در این شرایط خیلی نتیجه دهد.
وی با بیان اینکه رفتار رادیکال با اصلاحطلبی سنخیت ندارد، افزود: باید مقداری اجازه و زمان دهیم تا این دیدگاهها با فرصت بیشتر تشریح و مشخص شود که منظور از رادیکالیسمی که آقای علویتبار یا آقای حجاریان مطرح میکنند، چیست، در چه حوزهای باید رادیکال باشیم؟ این رادیکال بودن قرار است در حوزه نظریهپردازی باشد، در خصوص عمل سیاسی باشد و یا در مواجهه با اردوگاه اصلاحطلبان؟ به این معنا که هرکسی این دیدگاه را نپذیرد باید دور نگه داشته شود؟ باید مشخص شود که در کدام حوزهها میخواهند رفتارهای شارپ و رادیکال از خود نشان دهند.
وی گفت: رادیکالیسم بیپشتوانه و بدون زمینه اجتماعی همراهی جامعه را در پی نخواهد داشت و به تعارض و تناقضگویی منجر خواهد شد، دوستانی مثل آقای حجاریان باید در انتخاب واژگان، شعارهای سیاسی و یا عناوین عمل سیاسی دقت بیشتری به خرج دهند؛ چراکه اگر بعدا بخواهند آن را اصلاح کرده و از عوارض مترتب بر آن پیشگیری کنند، ممکن است دیگر دیر شده باشد.