آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۷۹۳۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

اعلام آمادگی بسیج دانشجویی فارس برای پاکسازی آب‌های بندر بیروت از نیترات

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس از اعلام آمادگی دانشجویان بسیجی این مرکز تحقیقاتی برای اقدام عملیاتی درآب‌های بندر بیروت خبر داد.

سعید یوسفی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، از آمادگی مرکز تحقیقاتی دانشجویان بسیجی استان فارس برای پاکسازی آب‌های بندر بیروت از نیترات توسط نانو ذرات سلنیوم پوشش داده شده با ویتامین c خبرداد.

یوسفی ضمن اعلام همدردی دانشجویان بسیجی با مردم لبنان مطرح کرد: پژوهشگران بسیجی این مرکز تحقیقاتی که پیش از این تحقیقات علمی در زمینه سنتز نانو ذرات سلنیوم پوشش داده شده با ویتامین c و جذب نیتریت ونیترات وسم نیتروزآمین‌های مشتق شده از آن و همچنین بررسی خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی نانوذرات انجام داده‌اند از دانش تخصصی و توانمندی علمی برای پاکسازی بندر بیروت از نیتریت و نیترات و کاهش خطرات بالقوه آن برای مردم آن منطقه برخوردارند.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس تصریح کرد: با توجه به اینکه نیتریت و نیترات پیش‌ساز ترکیبات شیمیایی فعال و سرطان‌زایی به نام نیتروزآمین‌ها است که جزء محصولات جانبی (DBP)‌ها می‌باشد، این ساختار شیمیایی سرطان زا و فعال در مواد غذایی و آب می‌تواند به مراتب از خود نیتریت و نیترات خطرناک‌تر بوده و طبق تحقیقات علمی می‌تواند ۵ میلیون بار سرطان زا‌تر از ساخارین باشد.

وی افزود:همچنین نیتریت ونیترات باعث تغییر شکل هموگلوبین به مت هموگلوبین شده واین امر دلیل سمی بودن آن‌ها در انسان وحیوان است.

یوسفی با بیان اینکه می‌توان با استفاده از نانو ذرات سازگار با محیط زیست خطرات احتمالی این سم را در آینده از چرخه آب و غذایی مردم منطقه حذف کرد، خاطرنشان کرد: توانمندی علمی و دانش تخصصی برای این امر مهم در مرکز تحقیقاتی صنایع غذایی بسیج دانشجویی فارس وجود دارد که در صورت نیاز می‌توان تنها در مدت یک هفته با مواد اولیه محدود به پاکسازی آب‌های بندر بیروت از نیترات و سم مشتق شده از آن که همان نیتروزآمین‌ها می‌باشد، اقدام کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار