گفت وگوی سرپرست دانشگاه مازندران با رايزن علمي جمهوري اسلامي ايران در انگلستان
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، در اين گفتگو رايزن علمي ايران بر آمادگي رايزني جهت همکاري دو جانبه در زمينه هاي مختلف علمي- پژوهشي تاکيد و ابراز اميدواري کرد تا با حضور دکتر احمدپور در مسئوليت جديد زمينه هاي همکاري بين المللي بين دانشگاه مازندران و دانشگاه هاي انگلستان و ايرلند فراهم شود.
دکتر احمدپور نيز با استقبال از افزايش فعاليت هاي دانشگاه در سطح بين المللي اظهار داشت: دانشگاه مازندران به عنوان بزرگترين موسسه آموزش عالي استان مازندران با برخورداري از توانمندي هاي علمي بالا و کادر مجرب هيئت علمي در رشته هاي علمي پژوهشي مختلف مي تواند ارتباطات علمي مناسبي با مراکز آموزش عالي خارج از کشور داشته باشد.
وي تصريح کرد: به طور قطع و يقين مساعدت و همراهي نمايندگي علمي جمهوري اسلامي ايران در انگلستان و ايرلند مي تواند در ايجاد و تقويت تعامل هاي علمي و تحقيقي با دانشگاه هاي معتبر انگستان و ايرلند تاثير بسزايي داشته باشد./انتهاي پيام/