کد خبر:۸۷۰۴۱۹
طی نامه‌ای به وزیر بهداشت؛

۱۹ دفتر بسیج دانشجویی خواستار تغییر دستورالعمل بهداشتی هیئات شدند

جمعی از دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور در نامه‌ای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار تغییر دستورالعمل‌های بهداشتی هیئات عزاداری شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور در نامه ای به وزیر بهداشت،  درمان و آموزش پزشکی خواستار تغییر دستورالعمل های بهداشتی هیات های عزاداری شدند.
 
متن نامه به شرح زیر است:
 
جناب آقای دکتر نمکی

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

سلام علیکم
با صلوات بر محمد (ص) و آل پاکش، ضمن تشکر از زحمات حضرتعالی و زحمتکشان عرصه سلامت در مقابله با ویروس کرونا، همانطور که جنابعالی در نامه اخیر خود خطاب به ملت ایران مطرح نمودید؛ علی‌رغم اینکه امسال ایام عزاداری سیدالشهدا (ع) با  همه‌گیری این ویروس همزمان شده است، با همت برگزارکنندگان مراسمات عزای اباعبدالله (ع) و مردم این سرزمین، حماسه‌ای از شور و شعور حسینی به رخ همگان کشیده خواهد شد.

بنا بر منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)، در حالی که محبان و دوستداران اهل بیت علیهم السلام خود را ملزم به تبعیت از دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا در برگزاری این مراسمات دانسته و برنامه‌ریزی‌های لازم را جهت انجام برنامه‌های ماه محرم، طبق دستورالعمل‌های بهداشتی صادره، صورت دادند؛ اما اعلام ناگهانی ممنوعیت برگزاری جلسات عزاداری در فضای سرپوشیده توسط معاون محترم بهداشت این وزارتخانه، در حالی که تنها دو روز تا آغاز هیئات عزاداری باقی مانده، موجب بروز ناهماهنگی‌های فراوان، تعلیق بسیاری از مراسمات، هیات و سخنرانی‌ها و ایجاد هزینه‌های مالی فراوان شده است.

این در حالیست که پیش از این جلسات متعددی مابین مسئولین، وعاظ و مداحان اهل بیت (ع) و مدیران و کارشناسان بهداشتی برگزار شده بود و طبق تصمیمات اخذ شده، اجازه برگزاری برنامه‌های عزاداری در فضای سرپوشیده با کسب مجوز از کارگروه‌های استانی صادر گردیده بود. هم‌چنین مسئولیت ستاد ویژه پیگیری‌های محرم بر عهده سازمان تبلیغات اسلامی گذاشته شده بود و این سازمان به عنوان تنها مرجع اطلاع‌رسانی در خصوص برگزاری مراسمات این ماه اعلام شده بود. هم‌چنین رهبر معظم انقلاب به این نکته تأکید فرموده بودند که «مردم واقعاً به آنچه ستاد ملی مقابله با کرونا به‌صورت تصمیم «قاطع» می‌گوید عمل می‌کنند».
 
لذا ما دانشجویان بسیجی به هیچ وجه تناقض‌گویی‌های موجود در سخنان مسئولین مربوطه و دستورالعمل‌های برگزاری مراسم را که موجب سلب اعتماد مردم از مسئولین بهداشت و درمان کشور، که پیش از این نیز با تغییر نظر‌های ناگهانی در موارد دیگر خدشه‌دار شده بود، نپذیرفته و ادامه این روال را به ضرر اعتبار مجموعه وزارت بهداشت و ستاد ملی می‌دانیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار