کد خبر:۸۷۰۵۱۹
در همایش ملی نخبگان؛
جایزه علمی «البرز» به دو دانشجوی دانشگاه تبریز تعلق گرفت
در پنجاه و هشتمین همایش ملی جایزه «بنیاد البرز»، دو دانشجوی دانشگاه تبریز منتخب دریافت جایزه علمی البرز شدند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درهمایش ملی نخبگان پنجاه و هشتمین سال جایزه بنیاد البرز که به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی، به صورت ویدئو کنفرانس و همزمان در مراکز استانهای کشور برگزار شد و در تبریز نیز از ۶ دانشجوی برگزیده استان از جمله دو دانشجوی برگزیده دانشگاه تبریز به نامهای محمدرضا دانشور دانشجوی مقطع دکتری رشته مهندسی برق و قدرت و وحید مایلی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران گرایش سازه تجلیل بعمل آمد.
در کارنامه علمی، پژوهشی و آموزشی محمدرضا دانشور، منتخب این همایش تالیف سه عنوان کتاب، ارائه ۱۸ مقاله در مجلات علمی و کنفرانسهای ملی و بین المللی، برگزیده جایزه شهید احدی و ورود بدون کنکور به مقطع دکتری سال ۹۷ دیده میشود.
تالیف یک عنوان کتاب، ارائه هفت مقاله در مجلات علمی و مدیرمسئولی یک نشریه تخصصی در حوزه عمران از جمله سوابق علمی و آموزشی وحید مایلی دیگر برگزیده جایزه بنیاد البرز است.
همچنین، وحید مایلی، عناوین دانشجوی نمونه کشور در سال ۹۸، برگزیده جایزه بزرگ علمی دانشجویی در سال ۹۷، دانشجوی نمونه دانشگاه در سال ۹۸، دانشجوی استعداد درخشان و دانش آموخته رتبه ۱ در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، برگزیده جایزه شهید احدی و ورود بدون آزمون به مقطع دکتری سال ۹۹ را در کارنامه خود دارد.

گفتنی است، جایزه بنیاد البرز که از آن به عنوان نوبل ایرانی یاد میشود، هر ساله به نخبگان، پژوهندگان، دانشجویان، دانش آموزان و ممتازان حوزه علمیه به یاد واقف زنده یاد حسینعلی البرز اعطا میشود.
بنیاد البرز در سال ۱۳۴۲ توسط «مرحوم حسینعلی البرز» با هدف اشاعه فرهنگ علمی کشور تاسیس شده و در سال ۱۳۵۷ نیز به عنوان وقف علمی، به فعالیتهایش تداوم بخشید.
لازم به ذکر است، در پنجاه و هشتمین سال جایزه بنیاد البرز ۵۸ نخبه کشور در ۱۷ استان کشور برتر شناخته شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.